Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Χάθηκε στις αγκαλιές των φίλων του Παύλου της η Μάγδα Φύσσα

Μάγδα Φύσσα

Αυλαία σε έναν γολγοθά 5,5 χρόνων σήμερα για την οικογένεια του Παύλου Φύσσα και κυρίως της μητέρας του Μάγδας η οποία δεν έλειψε ούτε μια ημέρα από το δικαστήριο που δίκαζε την εγκληματική οργάνωση, Χρυσή Αυγή

Η γυναίκα που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το σθένος της και την λεβεντιά της συγκλόνισε με τα λόγια της για ακόμα μια φορά καθώς είπε ότι η δικαίωση δεν είναι για τον Παύλο της αφού δεν ζει αλλά για την ίδια και τα θύματα της Χρυσής Αυγής.

Σχολιάζοντας την δικαστική απόφαση η κ. Φύσσα δήλωσε «δικαιωμένη, κατά κάποιο τρόπο» αφού «μπήκαν φυλακή οι εγκληματίες».

Κατόπιν, αμέσως, υπογράμμισε την συνεισφορά της Πολιτικής Αγωγής αλλά και του κόσμου που στήριξε την οικογένεια Φύσσα, λέγοντας «θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για όλο αυτό τον δικαστικό αγώνα που έκανε η Πολιτική Αγωγή, μεγάλος αγώνας που μόνο εμείς που ήμασταν μέσα μπορούμε να ξέρουμε τι έχουν περάσει, και όλο αυτό τον κόσμο που μας στήριξε».

Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι δικαιώνεται ο Παύλος, η Μάγδα Φύσσα αποκρίθηκε: «Αυτό δεν το ξέρω, εάν δικαιώνεται. Μακάρι να ήταν εδώ να το έλεγε ο ίδιος. Μακάρι να ήταν ένα από τα θύματα που χτύπησαν και σακατέψανε. Ας ήταν εδώ να μπορούσε να πει εκείνος, εάν δικαιώνεται ή όχι. Δεν είναι εδώ όμως ο Παύλος. Άρα δε νομίζω ότι υπάρχει δικαίωση για τον Παύλο. Η δικαίωση είναι για εμάς, γι αυτό τον κόσμο που αγωνίστηκε για να αποδείξει ότι όντως είναι μια εγκληματική οργάνωση κάτω από το μανδύα του πολιτικού κόμματος».

Κλείνοντας, η κ. Φύσσα επανέλαβε τις ευχαριστίες της για όσους βρέθηκαν δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια. «Πάνω από όλα αυτό που θέλω να τονίσω είναι να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά, γιατί μόνο εγώ που ήμουν εκεί κατάλαβα τον αγώνα τους όλο και τι προσπάθειες και πόση εργασία για να αποδείξουν ότι είναι εγκληματική οργάνωση. Θα μπορούσαν να μην είχαν δουλέψει τόσο πολύ και να μην είχαν τόσα πολλά στοιχεία, γιατί δεν ήταν όλα στη δικογραφία. Για τους δικηγόρους μιλάω και για τον κόσμο όλο αυτό που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Να είναι καλά».

Click4More Μάγδα Φύσσα: «Ας ζούσε ο Παύλος και ας ήταν από τους σακατεμένους που έχουν αφήσει αλλά τουλάχιστον ζούν»

Η Μάγδα Φύσσα βγαίνοντας από το δικαστήριο κοντοστάθηκε και εν μέσω χειροκροτημάτων είδε σε μια άκρη τους φίλους του Παύλου της. Αμέσως πήγε προς το μέρος τους και χάθηκε στην αγκαλιά τους. Τα νέα παιδιά που βρέθηκαν εκεί, αγκάλιαζαν την μάνα όλων τους και όλων μας και ξέσπασαν σε κλάματα.  

Δείτε το συγκλονιστικό στιγμιότυπο

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις