Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Χιλιάδες νοικοκυριά στην Αττική χωρίς ρεύμα για 5η μέρα – Η νέα ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ 

Χιλιάδες νοικοκυριά στην Αττική χωρίς ρεύμα για 5η μέρα – Η νέα ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ 
Φωτογραφία Αρχείου

Συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Αττική, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδειας». Περίπου 3.500 χιλιάδες σπίτια παραμένουν για 5η χωρίς ρεύμα. Τι αναφέρει η η νέα ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ. Πώς προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης και πού μπορείτε να δηλώσετε βλάβη.

Μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια», χιλιάδες νοικοκυριά στην Αττική παραμένουν για 5η μέρα χωρίς ρεύμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε τις περιοχές των Βορείων Προαστίων, συνεχίζει να προκαλεί πτώσεις δέντρων λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού.

Οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση του, συνεχίζονται στις γραμμές Μέσης Τάσης στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο, για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 3.500 νοικοκυριών.

Παράλληλα, ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr). 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις