Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Χόρευε ασταμάτητα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ όταν… έξυσε φλέβα χρυσού 500.000 ευρώ

Χόρευε ασταμάτητα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ όταν… έξυσε φλέβα χρυσού 500.000 ευρώ

Αμόκ έπαθε στην κυριολεξία ο νέος υπερτυχερός του ΣΚΡΑΤΣ από τη Νέα Σμύρνη όταν είδε να του αποκαλύπτεται, το μαγικό ποσό των 500.000 ευρώ!

Όσοι ήταν εκείνη την ώρα στο πρακτορείο και τον παρακολουθούσαν, αρχικά σάστισαν καθώς είχε παγώσει και φοβήθηκαν μήπως του έχει συμβεί κάτι κακό. Το αντίθετο όμως του συνέβη μάλιστα!

Μόλις συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί άρχισε ένα ξέφρενο χορό, ανεβαίνοντας ακόμη και στα τραπέζια του πρακτορείου του ΟΠΑΠ.

Τόσο ο πράκτορας όσο και οι παίκτες στη γειτονιά που τον γνωρίζουν εδώ και χρόνια, ξέρουν καλά ότι είναι από τους «μανιακούς» του ΣΚΡΑΤΣ και δεν χάνει την ευκαιρία να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι, ακόμα και αν έχει τζακ ποτ στο τζόκερ.

Όταν τον ρώτησαν… «τι θα τα κάνεις τόσα λεφτά?», τους απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη ότι αυτό που θέλει είναι να φτιάξει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που έχει σε ένα νησί και να αλλάξει και το κυρίως σπίτι του.

Εδώ και ένα χρόνο κυκλοφορίας του, το ΣΚΡΑΤΣ έχει δώσει άλλα 4 τυχερά δελτία των 500.000 ευρώ το καθένα, ενώ καθημερινά περίπου 90.000 ΣΚΡΑΤΣ αναδεικνύουν νικητές. Μάλιστα τα 2 νέα παιχνίδια που λανσαρίστηκαν πρόσφατα έχουν ήδη μοιράσει 1,5 εκ ευρώ, με δύο νικητές να έχουν κερδίσει από 10.000 ευρώ στο παιχνίδι ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΑΨΕ ΞΥΣΕ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε