Ελλάδα

Χωρίς δωρεάν φάρμακα έως τέλος Ιουνίου στην Αθήνα! Ελλείψεις και ουρές στον Πειραιά

Για περίπου μία εβδομάδα θα συνεχισθεί η ταλαιπωρία των χιλιάδων ασθενών στην Αθήνα δεδομένου ότι οι φαρμακοποιοί θα συνεχίσουν έως τα τέλη του μήνα τις κινητοποιήσεις τους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στον Πειραιά όπου οι απεργίες έχουν λήξει συνεχίζονται οι ουρές και η ταλαιπωρία όσων σπεύδουν από την Αθήνα για να πάρουν φάρμακα με πίστωση. Όμως τα περισσότερα φαρμακεία του Πειραιά έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν σοβαρές ελλείψεις σε φάρμακα καθώς οι χιλιάδες ασθενείς που έσπευδαν τα τελευταία 24ωρα από την Αθήνα στον Πειραιά για φάρμακα, έχουν αδειάσει τα ράφια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι ισχύει με τις ταυτότητες παλαιού τύπου και μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε
Η υποχρεωτική μετάβαση στις νέες ψηφιακές ταυτότητες φέρνει σαφείς προθεσμίες και πρακτικές αλλαγές για εκατομμύρια πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και τη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα
Τι ισχύει με τις ταυτότητες παλαιού τύπου και μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε 9