Σάββατο, 2 Μαρ.
11oC Αθήνα

Χώρισαν Δημήτρης Αβραμόπουλος και Βίβιαν Σπανούδη ύστερα από 30 χρόνια γάμου

Χώρισαν Δημήτρης Αβραμόπουλος και Βίβιαν Σπανούδη ύστερα από 30 χρόνια γάμου

Την απόφαση να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς ύστερα από σχεδόν 30 χρόνια κοινής ζωής πήραν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Βίβιαν Σπανούδη. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

Το διαζύγιο του Δημήτρη Αβραμόπουλου και της Βίβιαν Σπανούδη ήταν βελούδινο και… αθόρυβο. Το αποκάλυψε την Πέμπτη (30.11.2023) η εφημερίδα ΟΝ time. Φαίνεται ότι η απόφαση έχει παρθεί εδώ και μήνες.

Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις και βάζουν πάνω απ’ όλα τα παιδιά τους.

Μάλιστα, στη συγκέντρωση γυναικών που είχε κάνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην Ηλεία στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα για τις εκλογές του Μαΐου, το «παρών» είχε δώσει και η πρώην σύζυγός του Βίβιαν Σπανούδη.

Οι άριστες σχέσεις που διατηρούν είναι και η αιτία που ο χωρισμός τους δεν έγινε γνωστός, καθώς και για το γεγονός ότι κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια αναφορά σε αυτόν.

«Δεν υπάρχουν μυστικά. Αγάπη, σεβασμός και εμπιστοσύνη. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε όταν ήμουν ακόμη διπλωμάτης και η είσοδός μου στην πολιτική έγινε το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου του 1993, στη δεξίωση του γάμου μας, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μαζί με τις ευχές του, μου ανακοίνωσε ότι από την επομένη θα ήμουν υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών.

Έτσι ναυάγησε και το ταξίδι του μέλιτος, που τελικά έγινε δέκα χρόνια μετά. Δεν σας κρύβω ότι σε όλη αυτή την ωραία και δυναμική περιπέτεια της πολιτικής, και με δεδομένες τις δυσκολίες και την πίεση, που αυτή σε μεγάλο βαθμό ασκείται και στην οικογένεια, οφείλω πολλά, αν όχι όλα, στη σύζυγό μου» είχε δηλώσει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για τη σύζυγό του στα «Παραπολιτικά», τον Σεπτέμβριο του 2021.

Δημήτρης Αβραμόπουλος και Βίβιαν Σπανούρη έχουν αποκτήσει δυο γιούς, τον Φίλιππο και τον Ιάσονα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις