Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Χρήστος Γιαλιάς: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τα πρώτα λεπτά μετά τη μαφιόζικη δολοφονία στη Μάνδρα

Χρήστος Γιαλιάς: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τα πρώτα λεπτά μετά τη μαφιόζικη δολοφονία στη Μάνδρα

Ο πανικός που επικράτησε στο σημείο της δολοφονίας του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα μπροστά στο φλεγόμενο αυτοκίνητο καταγράφεται σε βίντεο ντοκουμέντο μετά το μαφιόζικο χτύπημα.

Στο βίντεο αποτυπώνονται οι πρώτες στιγμές μετά τη δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα, με τους αστυνομικούς να έχουν προσεγγίσει το φλεγόμενο όχημα.

Στο βάθος ακούγεται η ερώτηση «ο πατέρας μου πού είναι», ενώ στη συνέχεια συγκλονίζουν οι σπαρακτικές κραυγές ενός φίλου του θύματος της δολοφονίας, που όπως ισχυρίζεται, ακολουθούσε το αυτοκίνητο του επιχειρηματία στα 100 μέτρα.

«Μαζί ήμασταν, μπροστά ήταν, στα 100 μέτρα ήμουν εγώ» ακούγεται να λέει ο φίλος του με τρεμάμενη φωνή.

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει στο σημείο – που εκτελέστηκε και βρέθηκε απανθρακωμένος ο Χρήστος Γιαλιάς, καθώς οι δράστες πυρπόλησαν και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε – 18 κάλυκες. Άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών βρέθηκαν και σήμερα στο σημείο του εγκλήματος, καθώς θέλησαν με το φως της ημέρας να πραγματοποιήσουν νέες έρευνες προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία τα οποία ήταν απαγορευτικά κατά τις βραδινές ώρες της Τέταρτης.

 

Παράλληλα, ξεσκονίζουν κάμερες στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα, ψάχνουν στίγματα κινητών τηλεφώνων, ενώ ταυτόχρονα παίρνουν καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος στην προσπάθεια τους να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις