Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Χριστούγεννα 2017: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς

Χριστούγεννα 2017: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Με τη φωταγώγηση των δύο Χριστουγεννιάτικων δέντρων (Νέα Ερυθραία και Κηφισιά), από τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, αρχίζουν φέτος οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς.

Ακολουθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για την εορταστική περίοδο από 8 Δεκεμβρίου έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 31 Δεκεμβρίου!
Μουσική, χορός, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και μεγάλους σε όλες τις γωνιές του Δήμου μας.
Δεν λείπουν φυσικά οι χριστουγεννιάτικες δράσεις για τα παιδιά, κυρίως από τις 15 -31 Δεκεμβρίου.
Η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη ανοίγει τις πύλες της στο Πάρκινκ Πλάτανος και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, με πολλές δωρεάν δραστηριότητες για όλα τα παιδιά.
Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του σας περιμένουν  με διασκεδαστικά παιχνίδια, ζωγραφική και πολλές δραστηριότητες όπως face painting, αγαπημένα παραμύθια και φυσικά το πολυπόθητο γράμμα στον Βόρειο Πόλο…
Αντίστοιχα στη Νέα Ερυθραία και συγκεκριμένα στην Πλατεία Πλαστήρα, θα υπάρχει στις 23, 24, 30 και 31 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι με Άγιο Βασίλη, ξωτικά και νεράιδες, με πολλές Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και πολύ παιχνίδι για τα παιδιά (γράμμα στον Άη Βασίλη, face painting, αφήγηση Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού κ.ά.).

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις