Σάββατο, 2 Μαρ.
9oC Αθήνα

Χριστούγεννα 2023: Η μαγεία του να μοιράζεσαι ξεκινά στα Public!

Χριστούγεννα 2023: Η μαγεία του να μοιράζεσαι ξεκινά στα Public!

Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο ωραίος μήνας του χρόνου. Γιατί φέρνει μαζί του τα Χριστούγεννα. Γιατί φέρνει γιορτές, μαζώξεις, δώρα…

Δώρα, τόσο ωραία αλλά και τόσο… σπαζοκεφαλιά κάποιες φορές. Τι δώρο Χριστουγέννων θα πάρεις στον σύντροφο, στο παιδί, στη μαμά, στον μπαμπά, σε όσους αγαπάτε.

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο φωτεινή περίοδος του χρόνου. Και αυτό σημαίνει ανάγκη για μεγαλύτερη προσφορά, περισσότερα χαμόγελα και αληθινές αγκαλιές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, και φυσικά πολλά όμορφα Public XMAS δώρα!

Και όπως κάθε χρόνο, οι γιορτές ξεκινούν στο πιο κεντρικό σημείο της χώρας, στο κατάστημα Public Συντάγματος, που έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά του φώτα για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να δημιουργήσουν γιορτινές αναμνήσεις, που θα κρατήσουν μια ζωή!

Μην χάσεις το Public XMAS event στο Σύνταγμα!

Ειδικότερα, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, όσοι επισκεφθούν το Public Συντάγματος θα πάρουν μια πρώτη γεύση από τη μαγεία των Χριστουγέννων που ετοιμάζουν τα Public: μουσική μπάντα θα κάνει τον γύρο του τετραγώνου τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα καταλήξει στο κατάστημα, ενώ δύο ξυλοπόδαροι θα μοιράζουν στους επισκέπτες “Public Golden tickets” και άλλα μοναδικά δώρα!

Επιπλέον, σε όλα τα στολισμένα καταστήματα Public, πέραν του ότι θα βιώσουμε ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες που θα μας κάνουν να νιώσουμε για λίγο και πάλι παιδιά, βρίσκουμε διαθέσιμη μια τεράστια ποικιλία δώρων, για να επιλέξουμε το ιδανικό για αυτούς που αγαπάμε, αυτό που θα τους κάνει να λάμψουν από χαρά, ανεξάρτητα από το στυλ και τις προτιμήσεις τους: χιλιάδες παιχνίδια, βιβλία, smartphones, gadgets, ηλεκτρικές συσκευές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια &αμέτρητα διακοσμητικά είναι στη διάθεσή μικρών και μεγάλων!

Πάνω από 1.000.000 χριστουγεννιάτικες ιδέες για δώρο στο Public.gr!

Ταυτόχρονα, για όσους προτιμούν να κάνουν την έρευνά τους ηλεκτρονικά και επιλέγουν να ολοκληρώσουν τις αγορές δώρων online, στο Public.gr θα βρουν την ίδια μεγάλη γκάμα προτάσεων, για να σκορπίσουν χαρά στους αγαπημένους τους, εύκολα και γρήγορα.

Γιατί όλη η μαγεία των γιορτών ξετυλίγεται εκείνη τη μαγική στιγμή που το δώρο αφήνει τη θέση του κάτω από το δέντρο και βρίσκει, τελικά, τον παραλήπτη του. Εκείνο το χαμόγελο όλο φως που ακολουθεί. Τα δευτερόλεπτα που θα περάσουν μέχρι το πορτοκαλί περιτύλιγμα να φανερώσει το περιεχόμενό του. Εκείνη η υπέροχη αγκαλιά που θα ακολουθήσει. Είναι αυτή η στιγμή της ανταλλαγής που θέλουμε να κρατήσει για πάντα. Αυτό είναι το τέλειο δώρο: να μοιραζόμαστε αγάπη και φροντίδα.

Καλά (Πορτοκαλί) Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τους άλλους, αλλά και τον εαυτό μας και να θυμηθούμε πώς υπάρχουν πολλοί τρόποι να μοιράσουμε αγάπη. Ένας από αυτούς είναι με μια πορτοκαλί κορδέλα και μία ζεστή αγκαλιά!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις