Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χρυσοχοΐδης από Κοζάνη: Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε τα μέτρα – Υπομονή μέχρι το εμβόλιο

Χρυσοχοΐδης από Κοζάνη: Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε τα μέτρα – Υπομονή μέχρι το εμβόλιο
Εικόνα από το Kozanimedia

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είπε ότι ο κορονοϊός επιμένει στην Κοζάνη και για το λόγο αυτό πήγε και ο ίδιος στην περιοχή. “Ανησυχούμε πάρα πολύ” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στους δημοσιογράφους…

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε ότι θα εφαρμοστούν αυστηρά στην περιοχή όλα τα απαιτούμενα μέτρα, για να κοπεί η πορεία του κορονοϊού, μετά από σύσκεψη που έγινε στην Κοζάνη, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού στο νομό.

“Ο κορονοϊός επιμένει και ήρθαμε εδώ γιατί είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε φρένο στην πανδημία και να ανοίξουμε σταδιακά την κοινωνία, την αγορά, την οικονομία και την κανονικότητα στη ζωή μας. Τα μεγέθη δεν είναι καλά έτσι όπως εξελίσσονται, για αυτό η προσπάθειά μας από δω και πέρα θα είναι πρώτον η αυστηρή τήρηση των μέτρων… έχουμε σχέδιο το οποίο θα εφαρμόσουμε. Θέλω να δηλώσω ότι είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε όλα εκείνα τα μέτρα για να ανακοπεί ο ρυθμός εξάπλωσης της πανδημίας στην περιοχή” τόνισε ο Υπουργός.

“Θα είμαστε κοντά στους Κοζανίτες… Να κάνουν κουράγιο. Σε λίγες εβδομάδες θα αρχίσει η αποκλιμάκωση όλης αυτής της έντασης που ζούμε τους τελευταίους μήνες. Έρχεται το εμβόλιο και πιστεύω ότι σε δύο μήνες περίπου θα αρχίσει σταδιακά να αποκλιμακώνεται η πανδημία και θα αρχίσει σταδιακά η κανονική μας ζωή” κατέληξε ο κύριος Χρυσοχοΐδης. 

Ακούστε τις δηλώσεις του από το kozanimedia: 

Στη σύσκεψη που έγινε στην Κοζάνη μετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, οι Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας, οι Διοικητές του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου και του «Μποδοσάκειου Νοσοκομείου», ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις