Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

«Χτυπά» και την showbiz ο κορονοϊός – Αποκαλυπτικοί στο Live News Ζησάκης και Κοκλώνης (video)

κορονοϊός

Πολλά είναι τα δημοφιλή πρόσωπα που “χτύπησε” ο κορονοϊός και αποφάσισαν να επικοινωνήσουν την κατάσταση της υγείας προκειμένου να προστατεύσουν τον κόσμο που τους ακολουθεί. Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος νόσησε, ωστόσο πλέον η υγεία του καλυτερεύει.

«Σκόπιμα ανέβασα το βίντεο, για να δουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι ισχύει».

Ο ηθοποιός μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, σημειώνοντας ότι πίστευε πως δε θα κολλήσει τον ιό, «και όμως με χτύπησε, με κούρασε και πλέον έχω εντελώς διαφορετική οπτική απέναντι στο ζήτημα».

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει πώς νόσησε, τόνισε ωστόσο ότι από δω και πέρα θα είναι ακόμη πιο προσεκτικός.

Δείτε όσα είπε ο Ευθύμης Ζησάκης στο Live News

Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης για τα κρούσματα στο J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης γνωστός παρουσιαστής μίλησε επίσης στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την δική του εμπειρία με τον ιό όταν άμεσοι συνεργάτες του βρέθηκαν θετικοί στον κορoνοϊό.

«Είχα κάποια συμπτώματα, φώναξα το κλιμάκιο που μας κάνει τα rapid test. Ευτυχώς εγώ βγήκα αρνητικός Η αρχισυντάκτριά μου βγήκε θετική. Συνολικά εννέα άτομα είναι θετικά», ανέφερε.

«Είμαστε από τους πρώτους όπου κάναμε κάθε μέρα τεστ, φοράνε μάσκες όλοι, είχαμε λιγότερους τεχνικούς, παρόλα αυτά κολλήσαμε. Όλοι είναι ασυμπτωματικοί. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι η Ζωζώ Σαμπουτζάκη. Ευτυχώς είναι όλοι καλά», πρόσθεσε.

«Φοβάμαι ότι πρέπει να ζήσουμε με τον κορoνοϊό, να κρατάμε αποστάσεις, να φοράμε μάσκα», ήταν το μήνυμα του παρουσιαστή.

Δείτε όσα είπε

Πηγή: Live News.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις