Ελλάδα

Ύποπτο αντικείμενο σε δρόμο στο Ψυχικό, πηγαίνουν πυροτεχνουργοί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέος συναγερμός στις αρχές σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (27.12.2023) όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για ύποπτο αντικείμενο σε δρόμο στο Ψυχικό. 

Αυτή τη φορά, το ύποπτο αντικείμενο βρέθηκε στην οδό Αμαρυλλίδος 44, στο Ψυχικό. Μόλις ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αποφασίστηκε να σταλεί στο σημείο ομάδα των ΤΕΕΜ. 

Το ύποπτο αντικείμενο είναι ένα κουτάκι. Το εντόπισε ένας ηλικιωμένος και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Είναι το δεύτερο ύποπτο αντικείμενο που προκαλεί συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ..

Το πρωί, έξω από τα γραφεία εταιρίας στο Μαρούσι είχε συμβεί κάτι ανάλογο, πήγαν πυροτεχνουργοί αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για ένα σακίδιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η Μάρω Κοντού με στήριξε στην απώλεια του Τόλη – Ήταν η τηλεοπτική μου μαμά» – Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά την σπουδαία ηθοποιό
«Να είναι καλά η ψυχούλα της στο ταξίδι που θα κάνει. Εκείνη είναι ήσυχη να ξέρετε. Έφυγε με ήρεμο τρόπο και εμείς πρέπει να διαχειριστούμε την απώλειά της»
Κοντού Γκερέκου
Marfin: Η μαρτυρία του δημοσιογράφου που «έπιασε» με τον φακό του τους «5» – «Είδαμε μία ομάδα ανθρώπων να ξεχωρίζει, ενστικτωδώς έβγαλα τη μηχανή»
Ο δημοσιογράφος παρατήρησε μια ομάδα περίπου έντεκα ατόμων που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς όπως υποστήριξε δεν έμοιαζε με τις ομάδες που συνήθιζε να βλέπει στις πορείες
Marfin: Η μαρτυρία του δημοσιογράφου που «έπιασε» με τον φακό του τους «5» – «Είδαμε μία ομάδα ανθρώπων να ξεχωρίζει, ενστικτωδώς έβγαλα τη μηχανή»
20