Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Υπόθεση δωροδοκίας: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Διοικητής του Τμήματος Αλλοδαπών Δυτικής Αττικής

Υπόθεση δωροδοκίας: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Διοικητής του Τμήματος Αλλοδαπών Δυτικής Αττικής

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους στον 9ο τακτικό ανακριτή, ο 54χρονος Διοικητής του Τμήματος Αλλοδαπών Δυτικής Αττικής και ο 39χρονος υπαστυνόμος που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για υπόθεση χρηματισμού από επιχειρηματία

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή καθώς συνελήφθησαν και κατηγορούνται για υπόθεση χρηματισμού από επιχειρηματία ο οποίος μετά από από έλεγχο, είχε εντοπιστεί να απασχολεί παράνομα αλλοδαπούς εργαζόμενους.

Στον 54χρονο Διοικητή επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εγγυοδοσίας ύψους 3 χιλιάδων ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα. Από την άλλη, ο 39χρόνος υπαστυνόμος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν όρο.

Στην απολογία του,ο 54χρόνος υποστήριξε ότι βοήθησε τον επιχειρηματία προτείνοντας του να πει ότι δεν ήξερε ότι οι αλλοδαποί που απασχολούσε ήταν παράνομα στην Ελλάδα. Ο επιχειρηματίας, για να τον ευχαριστήσει, του έδωσε έναν σφραγισμένο φάκελο, όπως είπε.

Εκείνος πιστεύοντας πως περιείχε κάποιο έγγραφο σχετικά με την υπόθεση του, δεν τον άνοιξε και τον έβαλε κατευθείαν στην τσέπη του. « Κάτι είπε για χρήματα αλλά δεν τον πίστεψα, αν και μου είχε πει ότι θα μου έκανε από μόνος του δώρο», ισχυρίστηκε ο 54χρονος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις