Site icon NewsIT
21:12 | 02.06.16

Υπόθεση Βγενόπουλου: Η δικογραφία διαβιβάζεται στις Κυπριακές δικαστικές αρχές

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Το "πράσινο φως" έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου στη διαβίβαση στις Κυπριακές δικαστικές αρχές της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί από την 10η ειδική ανακρίτρια Αθηνών για τον πρόεδρο του ομίλου ΜΙG, Ανδρέα Βγενόπουλο και τους στενούς του συνεργάτες.

Οι αρεοπαγίτες επικύρωσαν με βούλευμα τους την σχετική κρίση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών με την οποία είχαν αποφανθεί ότι πρέπει να γίνει δεκτό το αίτημα των δικαστικών αρχών της Κύπρου να διαβιβαστεί η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας με βασικούς πρωταγωνιστές τον κ. Βγενόπουλο και τους στενούς συνεργάτες του (Μάρκο Φόρου, Ευθύμιου Μπουλούτα, κ.ά). Παράλληλα, το Ποινικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου απέρριψε το αίτημα του επιχειρηματία για αναίρεση της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Ο Άρειος Πάγος έχει αποφασίσει την έκδοση του Μάρκο Φόρου και Ευθύμιου Μπουλούτα στην Κύπρο για να δικαστούν, ωστόσο, οι δυο έχουν διαφύγει αν και έχουν δηλώσει ότι θα παραστούν στη δίκη τους.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version