Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Υπουργείο Παιδείας: Όλα τα κριτήρια για εισαγωγή αθλητών στα ΑΕΙ

Υπουργείο Παιδείας: Όλα τα κριτήρια για εισαγωγή αθλητών στα ΑΕΙ

Εκδόθηκε από το υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος για την εισαγωγή αθλητών και αθλητριών που έχουν διακριθεί στα ΑΕΙ. Η απόφαση αφορά στο ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Στην εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας αναφέρονται οι προϋποθέσεις εισαγωγής αθλητών και αθλητριών στα ΑΕΙ, τα απαιτούμενα προς υποβολή δικαιολογητικά, ο τρόπος και χρόνος υποβολής τους, καθώς και οι σχετικές λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να μελετήσουν προσεκτικά την εγκύκλιο και εφόσον υπάγονται στην κατηγορία των αθλητών/τριών, οφείλουν να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν το υπόδειγμα της αίτησης/υπεύθυνης δήλωσης και μαζί με τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικά να τα στείλουν, ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή ή courier από τις 15 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2023 (25 Σεπτεμβρίου 2023 είναι η καταληκτική ημερομηνία ταχυδρομικής σήμανσης), αποκλειστικά και μόνο στη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για την Επιτροπή Επιλογής Αθλητών, στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση:

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 15122 – Μαρούσι, Γραφείο 0090. «Επιτροπή Επιλογής Αθλητών έτους 2023».

Δείτε εδώ την εγκύκλιο.
Κατεβάστε εδώ την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις