Ελλάδα

Υπουργείο Παιδείας: Ποινές σε όσους διευθυντές σχολείων δεν συμμετείχαν στην αξιολόγηση

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Το υπουργείο Παιδείας απέστειλε επιστολή σε όσους διευθυντές σχολείων δεν συμμετείχαν στη διαδικασία της αξιολόγησης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ επιστολή έστειλε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, σε διευθυντές σχολείων που δε συμμετείχαν στην εσωτερική αξιολόγηση για το 2020-2021, μετά τη λήξη της προθεσμίας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Από το σύνολο των σχολικών μονάδων (περίπου 14.000), αναφέρουν πληροφορίες από το υπουργείο, το 99,2% κατέθεσε τα έγγραφα που απαιτούνται για την αξιολόγηση. Για το υπόλοιπο 0,8%, που δεν το έκανε, προβλέπεται η αναστολή της μισθολογικής και υπηρεσιακής εξέλιξης των διευθυντών τους σύμφωνα με το νόμο 4823/2021.

Οι ποινές για τους διευθυντές των εν λόγω σχολικών μονάδων θα αρθούν, εφόσον οι διευθυντές προχωρήσουν στην αξιολόγηση. Αλλιώς, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ένσταση εντός δώδεκα ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Ηράκλειο: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο οδηγό που θεωρούσε ότι ευθύνεται για τον θάνατο του γιου του
Ο δράστης πυροβόλησε τον 20χρονο τέσσερις φορές, ενώ τον τράκαρε επίτηδες για να σταματήσει το όχημά του - Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου ενώ μαζί του είχε και το όπλο της δολοφονίας
Τροχαίο και πυροβολισμοί στο Ηράκλειο
88