Ελλάδα

Υπουργός προαναγγέλλει κοινωνικό μέρισμα και το 2015 εφόσον…

Τη διανομή κοινωνικού μερίσματος και το 2015 προαναγγέλλει με συνέντευξή του στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το μέρισμα, όπως σημειώνεται, θα είναι σε ύψος ανάλογο με την υπέρβαση του στόχου του πρωτογενούς ελλείμματος.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ.Σταϊκούρας ανακοινώνει την πληρωμή των συντάξεων του Ιανουαρίου στο Δημόσιο πριν από τα Χριστούγεννα (22 Δεκεμβρίου αντί της 30ης Δεκεμβρίου) και την έναρξη καταβολής αναδρομικών και των αυξήσεων στα Σώματα Ασφαλείας και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από το τέλος του μήνα.

Ακόμη, ο κ.Σταϊκούρας επισημαίνει ότι η πολιτική των πλεονασμάτων “…θα οδηγήσει στη σταδιακή μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων”.

Πλεονάσματα, τα οποία όπως σημειώνει, “τα οποία θα προέρχονται, κυρίως, από το σκέλος των δαπανών, τη μεγέθυνση της οικονομίας και την καταπολέμηση της παραοικονομίας και της φοροδιαφυγής”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το τελευταίο ραντεβού της Κινέζας που εξαφανίστηκε από τη Λούτσα, το οποίο δεν έγινε ποτέ - «Δεν εμφανίστηκε, την ψάχναμε»
«Ήρθαμε στο ραντεβού μας με τον υδραυλικό, και δεν εμφανίστηκε ποτέ, την έψαχνα εγώ, την έψαχνε ο Τσεν, η Λέι.. αλλά τίποτα, εξαφανισμένη», λέει ο διαχειριστής της πολυκατοικίας που θα συναντούσε την Γιου Τινγκ
Η Γιου Τινγκ
«Όλοι κλαίγανε, ο άντρας μου λιποθύμησε τρεις φορές» λέει η σύζυγος του επιβάτη που βρέθηκε ο μισός εκτός του αεροπλάνου της Ryanair εν ώρα πτήσης
«Ο σύζυγός μου καθόταν δίπλα στο παράθυρο, την ώρα της πτήσης φορούσε την ζώνη και βγήκε το μισό σώμα του έξω, πέσανε οι μάσκες, κανείς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα» περιγράφει η σύζυγός του
Ryanair