Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Η στιγμή που ο 27χρονος βγαίνει με τη 19χρονη από το σπίτι του μαρτυρίου και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο

Ζάκυνθος: Η στιγμή που ο 27χρονος βγαίνει με τη 19χρονη από το σπίτι του μαρτυρίου και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 19χρονη και ο 27χρονος, που κατηγορείται ότι την εξανάγκασε σε αποβολή, βγαίνουν από το σπίτι του στη Ζάκυνθο, για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Το οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr είναι από το εφιαλτικό βράδυ της περασμένης Τρίτης (21.02.24) που κατήγγειλε ότι βίωσε η 19χρονη κοπέλα στη Ζάκυνθο. Όπως είπε στην κατάθεσή της η νεαρή, ο 27χρονος την μετέφερε στο σπίτι του στις 9 το βράδυ της 20ης Φεβρουαρίου, όπου εκεί αφού την έδεσε, στην συνέχεια την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια από το στόμα και ένα από τον κόλπο, προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου.

Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο που παρουσιάζει αποκλειστικά το newsit.gr, οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν 10 λεπτά πριν τη 1 τα ξημερώματα της 21ης Φεβρουαρίου.

Το ζευγάρι βγαίνει από το διαμέρισμα, όπου διαμένει ο 27χρονος, και ισχυρίζεται η 19χρονη ότι την οδήγησε εκεί, προκειμένου να την εξαναγκάσει στην διακοπή της κύησης.

Κινούνται με γρήγορα βήματα και μπαίνουν μέσα στο αυτοκίνητο, με το οποίο μετέβησαν στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο newsit.gr, στενός φίλος του ζευγαριού, ο οποίος μάλιστα μένει κοντά στο σπίτι του 27χρονου, όπου σύμφωνα με την 19χρονη διαδραματίστηκε το αποτρόπαιο περιστατικό, αναφέρει στο newsit.gr «μένω με την οικογένειά μου πολύ κοντά από εκεί που έμενε το ζευγάρι.  Όταν έγινε το περιστατικό, εμείς δεν ακούσαμε τίποτα».

Ο άνθρωπος που γνωρίζει εδώ και αρκετό καιρό το ζευγάρι δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

«Αλήθεια έχω πάθει πλάκα, έχω σοκαριστεί. Αν φταίει ο Γιάννης να τιμωρηθεί, αν δεν φταίει όμως… Ξέρω ότι ο Γιάννης είναι ερωτευμένος. Του Αγίου Βαλεντίνου μου έλεγε ‘’θα γίνω πατέρας’’ και ανέβαζαν στα social media τραπέζια με καρδιές και το υπερηχογράφημα με την φωτογραφία του μωρού» λέει στο newsit.gr και προσθέτει «μου έδειξε ότι χάρηκε πάρα πολύ με το παιδί, το έλεγε στους φίλους του ‘’θα γίνω πατέρας’’. Αν το έκανε, έχει τόσο διχασμένη προσωπικότητα».

Συνεχίζοντας, μιλάει για την 19χρονη, για την οποία υποστηρίζει ότι έχει περάσει πολλά. «Πρόπερσι ήταν κλεισμένη στο σπίτι τρεις μήνες. Η γυναίκα μου είχε πάρει το ‘’Χαμόγελο του Παιδιού’’ γιατί δεν σήκωνε κανείς τα τηλέφωνα και όταν χτύπαγε την πόρτα της μητέρας της και ρωτούσε που είναι η Αθηνά, εκείνη της απαντούσε ότι λείπει. Μόλις η γυναίκα μου την απείλησε ότι θα έρθει κοινωνική λειτουργός και ότι έχει ειδοποίησει το ‘’Χαμόγελο του Παιδιού’’, και ζήτησε να την πάρει απλά ένα τηλέφωνο να δει αν είναι καλά. Μετά από δύο ώρες την πήρε και της είπε ότι δεν ήθελε να της μιλήσει».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις