Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζάκυνθος: «Μου είπε κλαίγοντας ”πήρε χάπι να ρίξει το παιδί”» λέει φίλος του 27χρονου

Ζάκυνθος: «Μου είπε κλαίγοντας ”πήρε χάπι να ρίξει το παιδί”» λέει φίλος του 27χρονου

«Μου είπε κλαίγοντας ”πήρε χάπι να ρίξει το παιδί”», δήλωσε φίλος του 27χρονου από τη Ζάκυνθο που κατηγορείται ότι εξανάγκασε την 19χρονη σύντροφό του σε αποβολή, περιγράφοντας το τηλεφώνημα που είχε μαζί του την επομένη του μαρτυρίου της νεαρής κοπέλας.

«Τον πήρα τηλέφωνο, αλλά δεν ήταν καλά, τον άκουγα να κλαίει, μου είπε ”πήρε χάπι να ρίξει το παιδί”», τόνισε ο φίλος του 27χρονου από τη Ζάκυνθο, όπου εκτυλίσσεται ένα απίστευτο θρίλερ σχετικά με την καταγγελία της αποβολής της 19χρονης.

Ο φίλος του κατηγορούμενου επεσήμανε, μιλώντας στο Live News την Παρασκευή (23.02.24) πως ο 27χρονος ήθελε πάρα πολύ το παιδί που κυοφορούσε η 19χρονη, αλλά είπε πως η γιαγιά της νεαρής κοπέλας αντιδρούσε με τη σχέση του ζευγαριού.

«Την πρόσεχε, αλλά είχε πολύ κακές αντιδράσεις από τη γιαγιά της κοπέλας, που δεν ήθελε το ζευγάρι να νοικιάσει σπίτι να μείνει μόνο του», δήλωσε.

 

«Το παιδί το ήθελαν πάρα πολύ και οι δύο, μας τα έλεγε η ίδια η κοπέλα… Έκαναν σχέδια για γάμο και για τη βάφτιση», είπε.

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος της 19χρονης, μιλώντας στο Live News, ισχυρίστηκε πως «ο κατηγορούμενος οδήγησε την κοπέλα σε μία άλλη γιατρό».

«Η κάθε πλευρά θα υποστηρίξει τα δικά της. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι πως σύμφωνα με τις μαρτυρίες συνόδευσε τη φίλη του, την οποία αγαπούσε, στο νοσοκομείο και αφού διαπιστώνει πως η κύηση έχει διακοπεί, λέει ο ίδιος πως είχε προσανατολιστεί στο περιβάλλον της κοπέλας. Και μάλιστα αναφέρονται στη γιαγιά. Τρεις μέρες μετά, έχει χάσει το μωρό του, και δεν έχει κάνει καμία νομική ενέργεια.

 

Η κοπέλα δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε να κατηγορήσει κάποιον. Ο άνθρωπος αυτός κατηγορείται και για κλοπή γιατί έκλεψε το κινητό της κοπέλας. Είναι άξιο απορίας πώς ενδιαφερόταν για εκείνη και είχε το κινητό της. Τίθεται και θέμα ποιος προμήθευσε τα χάπια. Μαζί με την κοπέλα στην γυναικολόγο είχε πάει η γιαγιά και ο σύντροφό της.

Ο κατηγορούμενος οδήγησε στο αυτοκίνητο τη γιαγιά και την κοπέλα και έμεινε πίσω εκείνος. Δεν ξέρω τι συζητήθηκε. Μας κάνει εντύπωση γιατί ο κατηγορούμενος οδήγησε την κοπέλα σε μία άλλη γιατρό», είπε η ίδια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις