Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ζεφύρι: «Μέσα» στο σπίτι όπου άνδρας περιέλουσε τη γυναίκα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά

Ζεφύρι: «Μέσα» στο σπίτι όπου άνδρας περιέλουσε τη γυναίκα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά

Στάχτες και κάπνα έχουν μείνει στους τοίχους και το πάτωμα του σπιτιού, στο Ζεφύρι, όπου σήμερα (08.01.2023) τα ξημερώματα ένας άνδρας περιέλουσε τη γυναίκα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, μπροστά στα ανήλικα εγγόνια του. 

Ξάδελφος του δράστη ανέφερε στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου: «Απορούν πώς έγινε αυτό το πράγμα. Έπαιρνε ναρκωτικά ο άνθρωπος. Τώρα πώς έγινε αυτό… Είναι 30 χρόνια μαζί. Ήταν ήσυχη οικογένεια, περνάγανε καλά με τα εγγόνια τους. Τώρα το τι έγινε 7 η ώρα το πρωί».

Το σαλόνι του σπιτιού είναι το μέρος όπου η γυναίκα παραλίγο να αφήσει την τελευταία της πνοή. Πατημασιές έχουν αποτυπωθεί πάνω στα αποκαΐδια. Έξω στο μπαλκόνι κουβέρτες και παπλώματα είναι πεταμένα.

«Η γυναίκα λένε ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, έχει πολλά εγκαύματα. Περιμένουμε και εμείς κάποια απάντηση από τους γιατρούς», δήλωσε ο ξάδελφος του δράστη.

Η 45χρονη μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό. Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε άμεσα να γίνει η διακομιδή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο. Όπως και έγινε. Χρειαζόταν να χειρουργηθεί χωρίς να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.

Με εγκαύματα στο νοσοκομείο βρίσκονται τα παιδιά της και ο αδελφός της που στην προσπάθειά τους να σώσουν τη γυναίκα δεν υπολόγισαν τον κίνδυνο της φωτιάς.

Όσο η 45χρονη υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις, ο 50χρονος σύζυγός της είναι στα χέρια των Αρχών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις