Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζεφύρι: Συνελήφθησαν δύο νεαροί επειδή πυροβολούσαν στον αέρα

Ζεφύρι: Συνελήφθησαν δύο νεαροί επειδή πυροβολούσαν στον αέρα
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Δύο άτομα, ηλικίας 23 και 18 ετών, συνελήφθησαν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (23.4.2022) στο Ζεφύρι από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ επειδή πυροβολούσαν στον αέρα και κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα της περιπολίας τους στο Ζεφύρι, οι άνδρες της ΟΠΚΕ άκουσαν πυροβολισμούς και έσπευσαν στο σημείο από όπου προέρχονταν για να εντοπίσουν ένα αυτοκίνητο, ακινητοποιημένο στη μέση του δρόμου, και τους κατηγορουμένους να έχουν βγει από αυτό και να έχουν στραμμένα τα όπλα τους προς τον ουρανό.

Τους ακινητοποίησαν και σε έλεγχο που τους έκαναν, βρήκαν στην κατοχή τους και εντός του αυτοκινήτου: πιστόλια κρότου, γεμιστήρες, 24 φυσίγγια κρότου και μεταλλικοί προσαρμογείς για εκτόξευση φωτοβολίδων, ενώ από το οδόστρωμα περισυλλέχθηκαν 19 κάλυκες από φυσίγγια κρότου. Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο τους ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις