Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζεφύρι: Βρήκαν αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου – Για «καθημερινότητα» κάνουν λόγο οι κάτοικοι

Ζεφύρι: Βρήκαν αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου – Για «καθημερινότητα» κάνουν λόγο οι κάτοικοι

Μια αδέσποτη… σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο σχολείου στο Ζεφύρι από μερικά παιδιά και τους γονείς τους, που είχαν πάει για να παίξουν μπάσκετ και τη βρήκαν «καρφωμένη» στο γήπεδο.

Οι αδέσποτες σφαίρες αποτελούν καθημερινότητα στο Ζεφύρι, με τους κατοίκους να δηλώνουν στην τηλεόραση του ALPHA ότι έχουν μάθει να ζουν με τον τρόμο, με αυτή που βρέθηκε στο προαύλιο του σχολείου να είναι μία από τις… πολλές.

«Έπεσε εδώ απ’ έξω και την κρατήσαμε για σουβενίρ», δηλώνει ένας κάτοικος για μια σφαίρα που έπεσε έξω από το σπίτι του. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι ήδη μια φορά έχει χρειαστεί να αλλάξει παρμπρίζ στο αυτοκίνητό του, επειδή έπεσε σφαίρα και το έσπασε. «Όλοι έχουν όπλα, καταλαβαίνεις τώρα…», προσθέτει.

Ένας ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ δείχνει μια τρύπια τέντα, η οποία νόμιζε ότι χάλασε από τη μύτη μιας ομπρέλας ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο, όμως τελικά οι τρύπες είχαν γίνει από σφαίρες, τις οποίες βρήκε έξω από το κατάστημά του.

Μάλιστα, στην περιοχή που βρίσκεται το σχολείο με τη σφαίρα στο προαύλιο, οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν από μία προσωπική εμπειρία με περιστατικά με πυροβολισμούς.

«Ρίχνουν τη νύχτα και πέφτουν οι σφαίρες όπου να’ ναι», δηλώνει μια κάτοικος της περιοχής. «Στο σπίτι της αδερφής μου έπεσαν απόγευμα, εκείνη καθόταν στο μπαλκόνι και η σφαίρα πέρασε από τη μπαλκονόπορτα και κάτω. Αν ήταν λίγο πιο ‘κει, θα της είχε πέσει στο κεφάλι».

«Βάζω το χέρι μου στο κεφάλι μου, μην τυχόν και πέσει η σφαίρα και μου το τρυπήσει», τονίζει ένας άλλος κάτοικος. «Αν τη “φάω” στην πλάτη, πιστεύω θα ζήσω…», συμπληρώνει ο ίδιος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις