Ελλάδα

Ζωγράφου: Αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη για τους εμπρησμούς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αστυνομική επιχείρηση έγινε το πρωί του Σαββάτου στις φοιτητικές εστίες της Πανεπιστημιούπολης σχετικά με τους εμπρησμούς αυτοκινήτων στου Ζωγράφου την Πέμπτη (14.03.2024).

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί αναζητούσαν στην Πανεπιστημιούπολη υπόπτους για τους πρόσφατους εμπρησμούς σε σχολικά λεωφορεία και ΙΧ στην περιοχή του Ζωγράφου.

Άνδρες των ΜΑΤ έχουν μπει στο χώρο των εστιών ενώ κλούβες βρίσκονται στην Ούλωφ Πάλμε. Έγιναν 3 προσαγωγές (2 άντρες και μια γυναίκα).

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βρει κοντάρια, κράνη, έντυπο υλικό και άδεια μπουκάλια μπύρας.

ZOGRAFOU ZOGRAFOU ZOGRAFOU

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμή στοιχεία από τους εμπρησμούς καταστράφηκαν τουλάχιστον 12 οχήματα ανάμεσα στα οποία σχολικά, ΙΧ και μηχανάκια ενώ δεν έχει γίνει ακόμα πλήρης αποτίμηση της καταστροφής.

Οι άγνωστοι δράστες που βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη περιέλουσαν τα οχήματα με εύφλεκτο υλικό και τα πυρπόλησαν πολλά εκ των οποίων έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες κατοίκων οι οποίοι πετάχτηκαν μέσα στη νύχτα και έτρεχαν απελπισμένοι να σώσουν τις περιουσίες τους. 

Δείτε τα βίντεο

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου» λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε από τσεκούρι στα επεισόδια στου Ζωγράφου
«Ήταν μία μολότοφ που έπεσε πάνω στα κάγκελα και ένας φοιτητής ήταν μπροστά και άρπαξε ολόκληρος, από το πόδι μέχρι το κεφάλι είχε αρπάξει» λέει στο Mega και συγκλονίζει ο φοιτητής του ΕΚΠΑ
Ζωγράφου
Από 200 μέχρι 700 ευρώ τον μήνα έδινε το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης στον γνωστό ηθοποιό που λειτουργούσε ως «αχυράνθρωπος»
Ο ηθοποιός και μοντέλο ομολόγησε ότι τον προσέγγισαν επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα, γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους εμπλεκόμενους - Από βδομάδα οι απολογίες των 16 που παραμένουν υπό κράτηση, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 2
Οι συλληφθέντες του κυκλώματος στην Θεσσαλονίκη, έξω από τα δικαστήρια
71
Υπόθεση Μαζωνάκη: Είχε γίνει και δεύτερη καταγγελία για το ιατρείο της Καρνεάδου – Νέοι διάλογοι «καίνε» την 56χρονη γιατρό
Ένα χρόνο πριν τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, είχε σημειωθεί και άλλο ένα επικίνδυνο περιστατικό με 45χρονη που υποβλήθηκε σε πλασμαφαίρεση και κατέληξε στο νοσοκομείο
Γιώργος Μαζωνάκης, ιατρείο και 56χρονη γιατρός