Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ζωγράφου: «Δόξα τω Θεώ, δεν εξερράγη η βόμβα», λένε φοιτητές στο newsit.gr

Ζωγράφου: «Δόξα τω Θεώ, δεν εξερράγη η βόμβα», λένε φοιτητές στο newsit.gr

«Δόξα τω Θεώ, δεν έγινε κάτι» λένε φοιτητές στο Newsit.gr έξω από την Πολυτεχνειούπολη στην οποία είχε τοποθετηθεί βόμβα και εξουδετερώθηκε από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι φοιτητές που βρισκόταν μέσα στην Πολυτεχνειούπολη δεν αντιλήφθηκαν ούτε την παρουσία των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά ούτε και την απενεργοποίηση της βόμβας, σύμφωνα με τα όσα λένε στο newsit.gr.

Είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας από την πρώτη στιγμή και συνέχισαν κανονικά τα μαθήματά τους.

«Δεν ακούστηκε κάποιος θόρυβος δεν μας ενημέρωσε κάποιος ότι υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός. Εμένα με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και μου το είπε. Δόξα τω Θεώ που δεν έγινε κάτι».

Στους περισσότερους σπουδαστές έγινε αντιληπτή η ύπαρξη της βόμβας και της εξουδετέρωσής της λόγω της απαγόρευσης που υπήρχε για την διέλευση των λεωφορείων και των πεζών.

«Ευτυχώς δεν εξερράγη η βόμβα. Είμαστε μέσα στο Πολυτεχνείο, δεν αντιληφθήκαμε κάτι. Προφανώς και με φοβίζει όλο αυτό φανταστείτε να κάνουμε μάθημα και δίπλα να υπάρχει μία βόμβα».

Μία ακόμα φοιτήτρια αναφέρθηκε στα μέτρα ασφαλείας και στο γεγονός ότι είχε κλείσει η μία από τις πύλες του πανεπιστημίου με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να βγαίνουν όλοι φοιτητές από την πλευρά της Κατεχάκη.

«Μάθαμε ότι είναι κλειστή η μία πύλη δεν ξέραμε τον λόγο. Μετά μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει βόμβα».

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καραμίντζας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις