Ελλάδα

Ζωγράφου: Σοβαρά επεισόδια με μολότοφ στην Πανεπιστημιούπολη – 3 τραυματίες

Φοιτητές καταγγέλλουν πως ένας από τους δράστες πέταξε τη μολότοφ πάνω σε συμφοιτητή τους με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά το μπουφάν του - Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το πρωί της Τετάρτης (04.11.2026) στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με τις πληροφορίες του newsit.gr να κάνουν λόγο για 3 τραυματίες, οι 2 με εγκαύματα από μολότοφ ενώ ο ένας από τσεκούρι.

Τα επεισόδια ξέσπασαν στο κτίριο του Μαθηματικού της Πανεπιστημιούπολης μεταξύ μελών διαφορετικών παρατάξεων. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πως άγνωστοι φορώντας κράνη, πέταξαν μολότοφ εντός αίθουσας και πιάστηκαν στα χέρια με τους αντιπάλους τους.

Αποτέλεσμα της άγριας επίθεσης ήταν να τραυματιστούν 3 άτομα. Οι 2 με εγκαύματα από τις μολότοφ ενώ ο ένας από το τσεκούρι στο πόδι.

panepistimioupoli epeisodia
panepistimioupoli epeisodia

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο με σκοπό να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Φοιτήτρια περιέγραψε έντρομη στην κάμερα: «Πέταξαν μολότοφ σε ένα παιδί, συμφοιτητή μας, το μπουφάν του κάηκε».

Δείτε εδώ φωτογραφία από το καμένο μπουφάν:

Το καμένο μπουφάν του τραυματία
Το καμένο μπουφάν το φοιτητή
panepistimioupoli epeisodia

Δύο από αυτούς οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με σκοπό να λάβουν την φροντίδα των γιατρών.

Στο σημείο παραμένει μεγάλη αστυνομική δύναμη με σκοπό να συλλάβει τους δράστες.

Τα αίτια της άγριας συμπλοκής ακόμη διερευνώνται. Αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις με σκοπό να ρίξουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα