Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το πρωί της Τετάρτης (04.11.2026) στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με τις πληροφορίες του newsit.gr να κάνουν λόγο για 3 τραυματίες, οι 2 με εγκαύματα από μολότοφ ενώ ο ένας από τσεκούρι.
Τα επεισόδια ξέσπασαν στο κτίριο του Μαθηματικού της Πανεπιστημιούπολης μεταξύ μελών διαφορετικών παρατάξεων. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πως άγνωστοι φορώντας κράνη, πέταξαν μολότοφ εντός αίθουσας και πιάστηκαν στα χέρια με τους αντιπάλους τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αποτέλεσμα της άγριας επίθεσης ήταν να τραυματιστούν 3 άτομα. Οι 2 με εγκαύματα από τις μολότοφ ενώ ο ένας από το τσεκούρι στο πόδι.


Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο με σκοπό να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.
Φοιτήτρια περιέγραψε έντρομη στην κάμερα: «Πέταξαν μολότοφ σε ένα παιδί, συμφοιτητή μας, το μπουφάν του κάηκε».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δείτε εδώ φωτογραφία από το καμένο μπουφάν:


Δύο από αυτούς οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με σκοπό να λάβουν την φροντίδα των γιατρών.
Στο σημείο παραμένει μεγάλη αστυνομική δύναμη με σκοπό να συλλάβει τους δράστες.
Τα αίτια της άγριας συμπλοκής ακόμη διερευνώνται. Αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις με σκοπό να ρίξουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση.