Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζωή Λάσκαρη – Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δυο μεγάλες ντίβες που αγαπήθηκαν βαθιά [pics, vid]

Ζωή Λάσκαρη – Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δυο μεγάλες ντίβες που αγαπήθηκαν βαθιά [pics, vid]

Η Ζωή Λάσκαρη πέθανε σήμερα (18.08.2017) αφήνοντάς ένα μεγάλο κενό στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν κολλητή φίλη της Αλίκης Βουγιούκλακης. Οι δυο μεγάλες ντίβες του ελληνικού κινηματογράφου παρά το γεγονός ότι ήταν στον ίδιο χώρο δεν ανταγωνίστηκαν ποτέ η μία την άλλη.

Ζωή Λάσκαρη και Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ αγαπημένες και έκαναν σχεδόν τα πάντα παρέα. Το 1992 η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε συνέντευξη από την κολλητή της Ζωή Λάσκαρη. Τότε, η Ζωή είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Η Ζωή Λάσκαρη είχε εξομολογηθεί πως δεν γνώρισε γονείς. Ο πατέρας της πέθανε όταν εκείνη ήταν εννέα μηνών και η μητέρα της όταν η Ζωή ήταν εξίμιση χρονών. Είχε μεγαλώσει όπως είπε με τους παππούδες της. 

Μάλιστα, η Ζωή Λάσκαρη είχε βουρκώσει όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε συγκινημένη για την φίλη της, χαρίζοντας ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο στην ελληνική τηλεόραση.

Η αποκάλυψη για τον θάνατο της Βουγιουκλάκης

Οι δυο φίλες χωρίστηκαν μόνο όταν πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Λίγα χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη μιλώντας στο περιοδικό «Υοu Weekly» για τους φιλους της που έφυγαν είχε πει: «Μου λείπει η συνήθεια των ανθρώπων. Αν και οι φίλοι οι καρδιακοί είναι πολύ μετρημένοι, υπήρχε και ένας ευρύτερος κύκλος. Διαλυθήκαμε όλοι. Φύγανε πολλοί. Πάω στην Θεσσαλονίκη και εκτός από τον φίλο μου τον Ιάκωβο δεν έχει μείνει κανείς.

Αγαπώ την Θεσσαλονίκη, είναι μέσα στην ψυχή μου και θέλω να επισκέπτομαι την πλατεία Αριστοτέλους που με πήγαινε ο παππούς μου και έπαιζα, αλλά πνίγομαι. Λείπουν οι άνθρωποι μου όπως κι εδώ στην Αθήνα. Ένας λόγος που αποφάσισα να πάω και στο Πόρτο Ράφτη ήταν και η Αλίκη. Όσο ζούσε μου έλεγε: «Έλα εδώ, κατέβα κάτω. Έχω τέσσερα στρέμματα να γεράσουμε μαζί» Μου λείπει πολύ και δεν διανοείται κανείς πόσο». 

Μάλιστα, επιβεβαίωσε και το γεγονός ότι ήταν εκείνη που την ετοίμασε όταν «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι. «Ισχύει. Μέχρι τις 3 η ώρα την είχα αγκαλιά», είχε πει η Ζωή Λάσκαρη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις