Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.

ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.

Με συσσωρευμένη εμπειρία στον τομέα της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας προς επιλεγμένους καταναλωτές ήδη από το 2005, προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ, καθετοποιημένος Παραγωγός και Προμηθευτής Ηλεκτρικής Ενέργειας με δύο ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο, ισχύος 600MW και υπερδεκαετή εμπειρία στους τομείς δραστηριότητας, δημιουργήθηκε αρχικά από τη στρατηγική συνεργασία δύο ιδιαίτερα σημαντικών Ομίλων: i) του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ενός από τους σημαντικότερους πυλώνες του κατασκευαστικού κλάδου και της ενέργειας στην Ελλάδα και ii) του Ομίλου ENGIE, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός και προμηθευτής ενέργειας στον κόσμο. Επιπλέον, τον Ιούλιο του 2013 στο μετοχικό κεφάλαιο της ΗΡΩΝ ΙΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε. εισήλθε και η QATAR PETROLEUM, ο κρατικός, δηλαδή, Όμιλος πετρελαίου του Κατάρ.

Ο Όμιλος δραστηριοποιείται δυναμικά στη λιανική αγορά του ρεύματος μέσω της εταιρείας ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε. Με συσσωρευμένη εμπειρία στον τομέα της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας προς επιλεγμένους καταναλωτές ήδη από το 2005, προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας, συνδυαζόμενες με πρωτοποριακές υπηρεσίες για τα Ελληνικά δεδομένα.

Στο πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνονται σημαντικοί επιχειρηματικοί Όμιλοι από το σύνολο των ενεργών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, όπως: οργανισμοί παροχής τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών, τράπεζες, βιομηχανίες, αλυσίδες του οργανωμένου λιανεμπορίου, εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα, κλπ. Με συντεταγμένο στρατηγικό σχέδιο, σαφείς επιχειρησιακούς στόχους που αφουγκράζονται τις ανάγκες της αγοράς και σταθερό προσανατολισμό στην πελατοκεντρική εξυπηρέτηση, ο ΗΡΩΝ εργάζεται συστηματικά προς την κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης των εμπορικών δραστηριοτήτων του στη λιανική αγορά. Με έμφαση στον επαγγελματικό και βιομηχανικό τομέα και εντατική προετοιμασία για την περαιτέρω διείσδυση στο μικρομεσαίο εμπόριο και τον οικιακό τομέα, ο ΗΡΩΝ έχει ως διαρκή και αέναο στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, στην κατεύθυνση της απόκτησης ολοένα και σημαντικότερων μεριδίων αγοράς.

Με κεντρικό στόχο την ενίσχυση της φυσικής παρουσίας του στις τοπικές κοινωνίες, ο ΗΡΩΝ άνοιξε το πρώτο κατάστημα πωλήσεων στην πόλη της Θήβας το Δεκέμβριο του 2014, με βασικές προτεραιότητες την απ’ευθείας προσέγγιση, ενημέρωση και εκπαίδευση των καταναλωτών σε θέματα που άπτονται της αγοράς ενέργειας στη χώρα.

Το εταιρικό όραμα είναι η καθιέρωση ως η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λιανικής προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Για την επίτευξη αυτού του οράματος, ακολουθείται σαφής και σταθερή στρατηγική, η οποία στηρίζεται στους εξής άξονες:

  • Προτεραιότητα στον πελάτη με παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου
  • Διαρκής παρακολούθηση των μεταβαλλόμενων αναγκών της αγοράς
  • Έμφαση στη δημιουργία νέων προϊόντων, προσαρμοσμένων στις νέες συνθήκες
  • Σταδιακή κατεύθυνση σε προγράμματα, κίνητρα και πρακτικές που συμβάλλουν με ανταποδοτικό όφελος στην ορθολογική χρήση / εξοικονόμηση ενέργειας από και για σπίτια και επιχειρήσεις.

Πρόγραμμα Home 1

Το παρόν πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές. Η εκκαθαριστική χρέωση στο λογαριασμό υπολογίζεται με βάση την 4-μηνιαία κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Οι χρεώσεις του Προγράμματος Home 1, στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου ρεύματος, είναι οι εξής:

Στις ανωτέρω χρεώσεις δε συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Επιπλέον προνόμια:

  • Επιβράβευση της συνέπειας εξόφλησης λογαριασμού, με επιπλέον έκπτωση 1% επί του επίσημου τιμοκαταλόγου των εμπορικών προγραμμάτων της ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΕ (εφεξής στο παρόν «ΗΡΩΝ») στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου, για όσους πελάτες επιλέξουν την εξόφληση του λογαριασμού τους μέσω Πάγιας Εντολής Τραπέζης.
  • Επιβράβευση της καλής και σταθερής συνεργασίας: Επιστροφή του 25% της συνολικής προκαταβολής με τη συμπλήρωση κάθε ενός (1) πλήρους έτους συνεργασίας, εφόσον δεν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές.

Πρόγραμμα Home 1N

Το παρόν πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές που έχουν αυξημένη νυχτερινή κατανάλωση. Η εκκαθαριστική χρέωση στο λογαριασμό υπολογίζεται με βάση την 4-μηνιαία κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Οι χρεώσεις του προγράμματος Home 1N, στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου ρεύματος, είναι οι εξής:

Στις ανωτέρω χρεώσεις δε συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Επιπλέον προνόμια:

  • Επιβράβευση της συνέπειας εξόφλησης λογαριασμού, με επιπλέον έκπτωση 1% επί του επίσημου τιμοκαταλόγου των εμπορικών προγραμμάτων της ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΕ (εφεξής στο παρόν «ΗΡΩΝ»), στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου, για όσους πελάτες επιλέξουν την εξόφληση του λογαριασμού τους μέσω Πάγιας Εντολής Τραπέζης.
  • Επιβράβευση της καλής και σταθερής συνεργασίας: Επιστροφή του 25% της συνολικής προκαταβολής με τη συμπλήρωση κάθε ενός (1) πλήρους έτους συνεργασίας, εφόσον δεν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές.

Πρόγραμμα «Νυχτερινή Χρέωση 24/7»

Ο ΗΡΩΝ, ο κορυφαίος ιδιώτης παραγωγός και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, πρωτοπορεί ξανά και προσφέρει σε όλα τα νοικοκυριά ρεύμα με νυχτερινή χρέωση όλο το 24ωρο, για πάντα, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση νυχτερινού μετρητή. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια σύμβασης 24 μήνες, χρέωση ενέργειας 0,06590 €/kWh & πάγιο 4,50€/μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στους Ειδικούς Όρους του Προγράμματος.

Επιπλέον προνόμια:

  • Επιβράβευση αυτόματης εξόφλησης Λογαριασμών μέσω ενεργοποίησης πάγιας εντολής τραπέζης ή πιστωτικής κάρτας, με επιπλέον έκπτωση 1%.
  • Μηδενική εγγύηση/προκαταβολή μέσω της ενεργοποίησης της ως άνω πάγιας εντολής.
  • Επιβράβευση καλής και σταθερής συνεργασίας με επιστροφή 25% επί του συνολικού ποσού της εγγύησης, με τη συμπλήρωση κάθε ενός (1) πλήρους έτους συνεργασίας, εφόσον δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Διαβάστε εδώ όσα θέλετε να γνωρίζετε για τα προγράμματα της ΗΡΩΝ.

Ενέργεια Τελευταίες ειδήσεις