Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ένα ηλεκτρικό στο Ναύπλιο

Ένα ηλεκτρικό στο Ναύπλιο

Πόζαρε άνετο με φόντο το Μπούρτζι, το Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ευρώπη για το 2012. Είναι ηλεκτρικό, με απεριόριστη αυτονομία και σημαντικές ενεργειακές επιδόσεις.

Το νέο Opel Ampera παρουσιάστηκε στην Ελλάδα, συμμετέχοντας σε πανευρωπαϊκό πρόγραμμα με επισκέψεις σε κάθε χώρα και προσκεκλημένους κυρίως εκπροσώπους του Τύπου και εταιρικούς πελάτες.

Το Ampera χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια για να κινηθεί. Ωστόσο, διαφέρει από όλα τα υβριδικά οχήματα που απλά καταναλώνουν λιγότερη βενζίνη, καθώς αυτό χρησιμοποιεί μία πηγή ενέργειας εκτός ορυκτών καυσίμων, που μπορεί να παράγεται ακόμα και από ανανεώσιμες πηγές.


 

Επιπλέον, το Opel Ampera διαθέτει μία σειρά λειτουργιών που υποστηρίζουν τον οδηγό στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Όλοι οι οδηγοί μπορούν να κάνουν οικονομία καυσίμου οδηγώντας προνοητικά, αλλά το Ampera προσθέτει μερικές καινοτόμες λειτουργίες που επιτρέπουν τη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης.

Αυτές συντελούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη μεγιστοποίηση της αυτονομίας και στη μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας.


 

Εκτός της μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων το Ampera γίνεται πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον όταν επαναφορτίζεται με πράσινη ενέργεια.

Ανάμεσα στις πιο χαρακτηριστικές λειτουργίες του είναι:

-Δείκτης Οδηγικής Απόδοσης
-Προηγμένο «μικτό» σύστημα πέδησης
-Χρήση ενέργειας και συμβουλές απόδοσης (Energy Usage – Χρήση Ενέργειας,Energy Efficiency – Απόδοση Ενέργειας,Efficiency Tips – Συμβουλές Απόδοσης)
-Power flow display – Ένδειξη ροής ισχύος
-Ρύθμιση ‘Eco’ στο ECC:
-Προ-ρύθμιση θερμοκρασίας καμπίνας
-Προγράμματα φόρτισης Delayed Rate και Departure Time Charge Mode


 

Την ημερίδα EcoEra στο Ναύπλιο παρακολούθησαν 54 δημοσιογράφοι και 30 εταιρικοί πελάτες Opel που οδήγησαν το νέο Opel Ampera, κι ενημερώθηκαν για τα μοντέλα της σειράς Opel EcoFlex, γνωστής για την οικονομία και τους χαμηλούς ρύπους.

 

 

 

Υβριδικό Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε