Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Οι γυναίκες ψήφισαν το αυτοκίνητο της χρονιάς…

Οι γυναίκες ψήφισαν το αυτοκίνητο της χρονιάς…

Ένα από τα κριτήρια ήταν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Τα υπόλοιπα ταιριάζουν απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία της γυναίκας οδηγού, σύμφωνα με τα οποία ανακηρύχθηκε ο νικητής του Women’s Car of the Year 2012.

Και τα κριτήρια αυτά περιλαμβάνουν την ασφάλεια, το value-for-money, την εξωτερική σχεδίαση, τους αποθηκευτικούς χώρους, την ευκολία οδήγησης, το χρώμα, το sex appeal, και τη φιλικότητα προς τα παιδιά.

Το Honda Civic κέρδισε την πρώτη θέση της κατηγορίας Οικονομικών Αυτοκινήτων στο θεσμό Women’s Car of the Year 2012.

Το βραβείο απονεμήθηκε από δύο μέλη της επιτροπής την κα. Henny Hemmes και την κα. Sandy Myhre, στον Διευθυντή του Ευρωπαϊκού κλάδου επιβατικών αυτοκινήτων της Honda Toshiaki Konaka.

Κατά τη διάρκεια της απονομής ο κ. Konaka δήλωσε:  «Το βραβείο αυτό αναδεικνύει τη μοναδική εξωτερική εμφάνιση και πρακτικό εσωτερικό, που είναι συνώνυμα με το Civic, ένα μοντέλο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών στο κατηγορίας των μικρομεσαίων αυτοκινήτων, segment C στην Ευρώπη».

O θεσμός του Women’s Car Of The Year χωρίζεται σε 4 κατηγορίες: οικογενειακά αυτοκίνητο, πολυτελή αυτοκίνητα, σπορ αυτοκίνητα και οικονομικά αυτοκίνητα.


 

Το Honda Civic ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία των Οικονομικών Αυτοκινήτων – Economy Cars ενώ στη 2η και 3η θέση κατατάχθηκαν το Volkswagen UP και Ford Fiesta αντίστοιχα.

Το Honda Civic κέρδισε την 1η θέση ανάμεσα σε 300 αυτοκίνητα και κρίθηκε από τις 20 γυναίκες μέλη του θεσμού από 11 χώρες παγκοσμίως.

Η κριτική επιτροπή για το θεσμό Women’s Car Of The Year αξιολόγησε το Civic σύμφωνα με τα κριτήρια που οι γυναίκες λαμβάνουν σοβαρά υπό ψη τους κατά τη διάρκεια της αγοράς ενός αυτοκινήτου.

Το βραβείο συμπίπτει και με την ανακοίνωση της Honda για τη διεύρυνση της οικογένειας του Civic με την παρουσίαση της έκδοσης που θα είναι εφοδιασμένη με το νέο υπετροφοδοτούμενο Turdo Diesel κινητήρα 1.6-litre i-DTEC, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος στις αρχές του επόμενου έτους, της έκδοσης ενός Civic wagon style καθώς επίσης και της έκδοσης Type-R το 2015.

 

 

Υβριδικό Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε