Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μικροσκοπικοί «κήποι» στις λακκούβες των δρόμων!

perierga.gr
perierga.gr

Ο Steve Wheen ξέρει καλά ότι κανείς δεν θέλει να πληρώνει ένα σωρό φόρους σε πολιτεία και δήμο μόνο και μόνο για να πέφτει στις λακκούβες των δρόμων καθημερινά, να καταστρέφει το αυτοκίνητό του ή να σπάει τα μούτρα του!

Κάπως έτσι, λοιπόν, και έχοντας κατά νου την επιθυμία των πολιτών ανά τον κόσμο, αποφάσισε να μεταμορφώσει τις λακκούβες στους δρόμους σε εντυπωσιακούς μικροσκοπικούς κήπους που κλέβουν την παράσταση!

perierga.gr
 
Ο «παράξενος κηπουρός της λακκούβας», όπως τον ονομάζουν πλέον («The Pothole Gardener») δρα δυστυχώς μόνο στο ανατολικό Λονδίνο, όπου οι κάτοικοι πλέον αισθάνονται ευτυχείς βλέποντας τόσο πολλές ανθισμένες λακκούβες στους δρόμους.
perierga.gr
 
 
Αφιλοκερδώς και χωρίς να έχει τη βοήθεια κανενός, ο Steve κουβάλησε χώμα, φύτεψε διάφορα λουλούδια, γκαζόν και μικρόφυτα, δημιουργώντας μίνι θεματικούς κήπους στην πόλη.

perierga.gr

 
 
Επιπλέον, πρόσθεσε διάφορα αντικείμενα που ταιριάζουν κάθε φορά στο «τοπίο», για να ολοκληρώσει τις εντυπωσικές συνθέσεις του.

perierga.gr

perierga.gr

Οι κάτοικοι, πλέον, ψάχνουν νυχθημερόν για λακκούβες στους δρόμους, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που δημιουργούν λακκούβες έξω από το σπίτι ή τοκατάστημά τους!

 
 

Report it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε