Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο δήμος Καλαμαριάς μοιράζει κομποστοποιητές!

Ο δήμος Καλαμαριάς μοιράζει κομποστοποιητές!

Δωρεάν θα διαθέσει 300 κάδους κομποστοποίησης σε  δημότες της Καλαμαριάς, ο δήμος της πόλης,  η προμήθεια των οποίων έγινε  στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου-«Αστική Αναζωογόνηση Πόλεων 2012-2015».

Οι ενδιαφερόμενοι  πολίτες προκειμένου να αποκτήσουν δωρεάν κάδο κομποστοποίησης και να συμμετέχουν ως εθελοντές στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πρέπει να  επικοινωνήσουν  με το Γραφείο Ανακύκλωσης του δήμου.

 
Θα πρέπει επίσης  να διαθέτουν μερικά τετραγωνικά μέτρα ελεύθερης γης στον κήπο ή στο προκήπιο τους ,ενώ θα έχουν την ευθύνη της διατήρησής τους σε καλή κατάσταση.
 
Ο δήμος θεωρεί ότι ο ρόλος των εθελοντών του προγράμματος  είναι σημαντικός για την προώθηση του προγράμματος κομποστοποίησης και τη μετάδοση της εμπειρίας τους στους συμπολίτες τους.
 
Μέχρι σήμερα έχει γίνει δωρεάν προμήθεια 105 κάδων οικιακής κομποστοποίησης σε δημότες που εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον, έχουν πραγματοποιηθεί τρεις ενημερωτικές ημερίδες για την εκπαίδευση των πολιτών, ενώ παράλληλα έχουν παραχθεί και διανεμηθεί ενημερωτικά φυλλάδια και αναλυτικοί Οδηγοί Κομποστοποίησης.
 
 
 
 
 
 

Ανακύκλωση Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε