Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Π. Λαφαζάνης: «Αντίδοτο στην κρίση η παρουσία του κόσμου στην Πανεπιστημίου»

Π. Λαφαζάνης: «Αντίδοτο στην κρίση η παρουσία του κόσμου στην Πανεπιστημίου»

Αισιόδοξο μήνυμα  αντίστασης ενάντια στην κρίση, είναι για τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη η συμμετοχή του κόσμου, στις εκδηλώσεις στην οδό Πανεπιστημίου.

Βρέθηκε ανάμεσα στον κόσμο που χαιρόταν την άδεια από αυτοκίνητα Πανεπιστημίου, ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κι έδωσε το δικό του μήνυμα για τις δυσκολίες που βιώνουν οι Έλληνες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

«Είναι εξαιρετική πρωτοβουλία , βλέπουμε μια διαφορετική Πανεπιστημίου με αρκετή νεολαία , χαρούμενη και αισιόδοξη,  που αντιστέκεται με χαμόγελο μέσα στην κρίση, συμμετέχοντας ενεργά» είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Αν και οι σημερινές εκδηλώσεις δεν ενδείκνυνται  για πολιτικά μηνύματα και τοποθετήσεις ωστόσο δείχνουν πως οι Έλληνες δεν έχουν χάσει τον αυθορμητισμό και την αισιοδοξία τους.

«Τέτοιου είδους κινήσεις βοηθάνε την Αθήνα μας και  την Ελλάδα μας. Το πολιτικό μήνυμα της σημερινής ημέρας, είναι ότι  η παρουσία της νεολαίας εδώ στην Πανεπιστημίου είναι μια δύναμη αντίστασης. Αντιστέκεται στα μνημόνια, στην Τρόικα, σε όλα».

Πολιτικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε