Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΚΑΠΕ: Ενημέρωση για τη γεωθερμία

Στον οικιακό τομέα αλλά και στην βιομηχανία. Στην ημερίδα θα δοθούν χρήσιμες πληροφορίες για τον εξοπλισμό, τα οφέλη, τις εφαρμογές της γεωθερμικής ενέργειας.

 

Στο επίκεντρο του ενημερωτικού φόρουμ θα βρεθούν οι γεωθερμικές αντλίες.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μηχανικούς, γεωλόγους και άλλους επαγγελματίες ειδικούς σε θέματα τεχνολογίας, επενδυτές, πανεπιστημιακούς, εκπροσώπους ερευνητικών κέντρων, στελέχη του εμπορικού τομέα, εκπροσώπους ΟργανισμώνΤοπικής Αυτοδιοίκησης κ.α.
 
Στις 14 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Best Western Ilisia Hotel (Μιχαλακοπούλου 25) θα διεξαχθεί  το φόρουμ  “Γεωθερμική ενέργεια και στρατηγικές ενεργειακής απόδοσης στον οικιακό και βιομηχανικό τομέα”.
 
Μέσα από την εμπειρία ευρωπαϊκών προγραμμάτων (GROUND-REACH, GROUNDHIT, GROUND-MED, LOW-BIN), στον τομέα των τεχνολογικών εφαρμογών χαμηλής ενθαλπίας θα αναλυθεί η χρήση των γεωθερμικών αντλιών.
 
Το φόρουμ θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια ημερίδας του έργου SEPEMO για τη Γεωθερμία με τίτλο «Γεωθερμικές αντλίες θερμότητας (ΓΑΘ) στην Ελλάδα: οφέλη, υποστηρικτικές δράσεις, εφαρμογές και μετρήσεις – Μέρος 2».
 
Θα παρουσιαστούν τεχνικές εφαρμογές αλλά και υποστηρικτές δράσεις  στα πλαίσια του ΕΣΠΑ.
 
Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη, ενώ θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση του μέγιστου αριθμού ατόμων.
 
Οι ενδιαφερόμενοι, για την συμμετοχή τους, μπορούν να απευθύνονται στο ΚΑΠΕ, mail: agoumas@cres.gr

Επαγγέλματα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε