Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έκκληση στην Καρδίτσα για τα μπάζα

Έκκληση στην Καρδίτσα για τα μπάζα

Ο δήμος ζητά την συνεργασία των δημοτών για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης ρίψης σε διάφορα σημεία της πόλης.

 
 

Οι παρεμβάσεις του δήμου Καρδίτσας είναι συνεχείς. Την περασμένη Τετάρτη καθαρίστηκε έκταση δίπλα στο Μουσικό Γυμνάσιο όπως και στην δημοτική οδό Καρδίτσας- Προδρόμου στο ύψος της πρώην γέφυρας της Αγ. Τριάδας.

 
Η Δ/νση Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης απευθύνει για μία ακόμα φορά έκκληση προς τους δημότες, όταν διαπιστώνουν φαινόμενα ανεξέλεγκτης ρίψης οικοδομικών υλικών να ενημερώνουν την Υπηρεσία.
 
Πέρα από τις παρεμβάσεις για τον καθαρισμό των χώρων η δημοτική αρχή έχει προβεί σε μια σειρά από ενέργειες με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου.
 
Αναζητήθηκαν και καθορίστηκαν χώροι κι εκτάσεις, σε συμφωνία με ιδιώτες, στην πόλη και σε Τοπικές Κοινότητες, όπου μπορεί να γίνεται η ρίψη τέτοιων αδρανών υλικών.
 
Σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Εργοληπτών (Ιδιωτών και Δημοσίου) της περιοχής ο δήμος μερίμνησε για την ενημέρωση όλων των μελών τους για την ύπαρξη των χώρων αυτών και ζήτησε τη συνεργασία τους για την πάταξη του φαινομένου.
 
Ήδη έχουν ενημερωθεί εγγράφως οι Πρόεδροι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων να συνεργαστούν με την Υπηρεσία για την εξεύρεση χώρων εναπόθεσης αδρανών υλικών για την εξυπηρέτηση των Δημοτών.
 
Ενώ έγιναν ανακοινώσεις και στα τοπικά ΜΜΕ σχετικά για τους χώρους όπου οι δημότες μπορούν να εναποθέτουν μπάζα και οικοδομικά υλικά, όπως και για τα προβλεπόμενα πρόστιμα για τους παραβάτες.
 
Τα σημεία: Στην τοπική ενότητα Μέλισσας και Ζαϊμίου 
 

Report it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε