Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Γενέθλια για τα 4 χρόνια ανακύκλωσης

Γενέθλια για τα 4 χρόνια ανακύκλωσης

Αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών γιορτάζει φέτος την επέτειο των τεσσάρων χρόνων της «Πράσινης Πρωτοβουλίας» για την ανακύκλωση παλαιών κι ενεργοβόρων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Από τον Απρίλιο του 2008 η εταιρεία έχει ανακυκλώσει 436.033 συσκευές.

 

Η αρχή για το πρόγραμμα της «Πράσινης Πρωτοβουλίας» έγινε τον Απρίλιο του 2008, όταν η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος, ξεκίνησε δωρεάν πρόγραμμα απόσυρσης και ανακύκλωσης παλαιών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της «Πράσινης Πρωτοβουλίας» κάθε καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να ανακυκλώσει οποιαδήποτε παλαιά συσκευή επιθυμεί σε 102 σημεία συλλογής ηλεκτρικών ειδών προς ανακύκλωση. Η παραλαβή των ειδών προς ανακύκλωση στα σημεία αυτά, πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση από τον πελάτη και ανεξάρτητα από τον αριθμό των συσκευών.
 
Επίσης, η εταιρία αναλαμβάνει την παραλαβή από το χώρο του πελάτη οποιασδήποτε βαριάς συσκευής και ανεξάρτητα από τον αριθμό των συσκευών που ο ίδιος ο πελάτης επιθυμεί να παραδώσει προς ανακύκλωση και αδυνατεί να τη μεταφέρει ο ίδιος στα σημεία συλλογής της εταιρείας.
 
Τέλος, η καινοτομία του προγράμματος έγκειται στο γεγονός ότι η παραλαβή των ειδών προς ανακύκλωση στα 102 σημεία συλλογής καθώς επίσης και από τον χώρο του πελάτη, δεν υποχρεώνει τον πελάτη να αγοράσει καινούργιο είδος από την εταιρία.
 
Η συμβολή της εταιρείας στην ανακύκλωση επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι από το συνολικό βάρος των παλαιών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που παραλαμβάνει η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. από όλα τα καταστήματα πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, το 50% προέρχεται από την εταιρεία Κωτσόβολος.
 
Η Κωτσόβολος, με αφορμή την επέτειο των τεσσάρων χρόνων της ανακύκλωσης, προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές ένα μοναδικό τετραπλό όφελος που αφορά τις κατηγορίες των λευκών συσκευών και των κλιματιστικών inverter, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη όλων αυτών των χρόνων.
 
Έτσι στο διάστημα 14-19 Μαΐου 2012, κάνει δώρο σε όσους πραγματοποιήσουν μία νέα αγορά λευκής συσκευής ή κλιματιστικού inverter, τον Φ.Π.Α 23%, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει 36 δόσεις με τους τόκους χάρισμα, δωρεάν παράδοση της νέας συσκευής στο σπίτι, αλλά και δωρεάν παραλαβή της παλαιάς συσκευής προς ανακύκλωση.
 
 

Κοινωνική ευθύνη Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε