Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

1.500 ερωμένες για τον ερωτύλο Βασιλιά Χουάν Κάρλος – 35 χρόνια δεν έχει κοιμηθεί με την Σοφία

Βάσανο για την Νταϊάνα το στενό
Βάσανο για την Νταϊάνα το στενό

Από την στιγμή που ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τον θρόνο, μετά το πρώτο σοκ για τους Ισπανούς, ήρθε η ώρα του κουτσομπολιού.

Μετά από 39 χρόνια στον θρόνο της Ισπανίας, ο Χουάν Κάρλος πέρασε από τον προφίλ του Μονάρχη που είναι κοντά στον λαό του, στο προφίλ του Μονάρχη που η οικογένειά του ενεπλάκη σε σκάνδαλα διαφθοράς και στου άνδρα που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές του.

Έχουν περάσει 2 χρόνια από την στιγμή που βρέθηκε στα ράφια των βιβλιοπωλείων το βιβλίο που περιέγραφε τον Χουάν Κάρλος ως έναν επαγγελματία της αποπλάνησης ο οποίος κοιμήθηκε με πάνω από 1.500 γυναίκες ενώ δεν είχε διστάσει να φλερτάρει μέχρι παρεξηγήσεως την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Σύμφωνα με την συγγραφέα Πιλάρ Ειρε αυτό έγινε κατά την διάρκεια των διακοπών της Νταϊάνας και του Καρόλου με τους δυο τους γιους το 1986 στο θερινό ανάκτορο του Χουάν Κάρλος στην Μαγιόρκα.

Σύμφωνα με την συγγραφέα ο Χουαν Κάρλος δεν άφηνε την Νταϊάνα σε χλωρό κλαρί. Τότε η Νταϊάνα ήταν μόλις 25 ετών.

Η Νταϊάνα αρνήθηκε ότι έγινε κάτι μεταξύ τους, ωστόσο δεν αρνήθηκε ότι ο ερωτύλος Βασιλιάς ήταν κάτι παραπάνω από προστατευτικός απέναντί της.

Είχε πει επίσης ότι τότε ήταν που είχε τα έντονα προβλήματα με την βουλιμία αφού τις περισσότερες ώρες τις περνούσε στην τουαλέτα…

Στην Μαδρίτη πάντως είναι “κοινό μυστικό” ότι ήταν γυναικάς και ότι με την μόνη γυναίκα που δεν μοιραζόταν το κρεβάτι του ήταν η Βασίλισσα Σοφία. Το 2012 αποκαλύφθηκε μάλιστα ότι έχουν να μοιραστούν το ίδιο κρεβάτι για 35 χρόνια!

Η μεγαλύτερη ταπείνωση της Σοφίας

Σύμφωνα με την συγγραφέα, λίγο μετά την ενθρόνισή του ο Χουάν Κάρλος προσέλαβε νέο κουρέα και αφού τον περιποιήθηκε είπε ότι φεύγει για κυνήγι στο Τολέδο. Όταν εκείνη του ζήτησε να πάει μαζί, της είπε ότι θα είναι βαρετά.

Η Σοφία αποφάσισε να του κάνει έκπληξη και έφτασε μέσα στη νύχτα μαζί με τα παιδιά τους.

Εισέβαλλε στο σπίτι πήρε παραμάζωμα τους υπηρέτες και άρχισε να ανεβαίνει τρέχοντας τα σκαλοπάτια προς την κρεβατοκάμαρα.

Τότε τον είδε αγκαλιά στο κρεβάτι τους με μια Ισπανίδα σταρ του σινεμά.

Παρόλα αυτά ο Χουάν Κάρλος δεν πτοήθηκε. Από τότε πάντως λένε όλοι ότι το ζευγάρι είναι μαζί μόνο για τους τύπους…

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολάντ για Χουάν Κάρλος: “Ενσάρκωσε τη δημοκρατική Ισπανία”

Λετίσια: Η ”κοινή θνητή” που μπήκε στι παλάτι – Όσα δεν ξέρουμε για τη σύζυγο του νέου βασιλιά της Ισπανίας

Τέλος εποχής στην Ισπανία – Το διάγγελμα του Χουάν Κάρλος: Παραιτούμαι για να αναλάβει η νέα γενιά

Ιστορική μέρα για την Ισπανία: Παραιτήθηκε ο Χουάν Κάρλος, γίνεται βασιλιάς ο Φελίπε

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε