Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

10 χρόνια iPhone: Ψάχνουν το «βαθύ λαρύγγι» – Χαμός για το «8άρι» της Apple

iPhone

Λίγο πριν το μεγάλο event για την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου νέου iPhone, η Apple θέλει το “κεφάλι” του υπευθύνου για τις διαρροές.

Τα αφεντικά της Apple έχουν ξεκινήσει έρευνα για να ανακαλύψουν τον άνθρωπο που διέρρευσε τις λεπτομέρειες του νέου iPhone πριν από τη σημερινή επίσημη παρουσίασή του.

Το νέο τηλέφωνο, σύμφωνα με τις διαρροές, αναμένεται να ονομάζεται iPhone X και ενδέχεται να κοστίζει περίπου 1.000 λίρες. Η παρουσίασή του θα γίνει στην έδρα της Apple στην Καλιφόρνια.

Οι νέες ανακοινώσεις αναμένονται να ενθουσιασμό από τους λάτρεις της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Αγωνιούν για το νέο gadget που έχει αναπτύξει 10 χρόνια μετά το πρώτο iPhone η Apple.

10 χρόνια μετά το πρώτο iPhone

Η Apple προσπαθούσε ανέκαθεν να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό τα στοιχεία για τα νέα της προϊόντα. Ο Tim Cook το 2012 είχε δεσμευτεί να διπλασιάσει την ασφάλεια για να αποτρέψει τις διαρροές.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο όμως δύο sites αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το νέο gadget. Τους είχαν στείλει λεπτομέρειες του λειτουργικού συστήματος που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει.

Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη διαρροή αυτού του είδους για την Apple και πλέον στην Καλιφόρνια αναζητούν το… βαθύ λαρύγγι. Αυτά λίγο πριν την παρουσίαση του νέου iPhone 10 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή του από τον Steve Jobs.

O κορυφαίος blogger σε θέματα τεχνολογίας John Gruber σχολίασε πως η διαρροή του καταλόγου των λεπτομερειών δεν ήταν λάθος. Εκτίμησε πως πρόκειται για σκόπιμη κακόβουλη ενέργεια από αδίστακτο εργαζόμενο της Apple. Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά σε τρεις μήνες για την Apple που γίνεται διαρροή.

Η Appla προσέλαβε μάλιστα και πρώην υπαλλήλους της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, του FBI και των μυστικών υπηρεσιών για να πιάσουν τον υπεύθυνο των διαρροών. Aυτό εν μέσω της πολυαναμενόμενης παρουσίασης του νέου iPhone, που αναμένεται να εκτοξεύσει τις πωλήσεις, και πιθανότατα νέου Apple Watch.

https://www.youtube.com/watch?v=vI9ybgO6-lE

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις