Δευτέρα, 27 Μαΐ
19oC Αθήνα

11χρονος μάλωσε με τη μαμά του και… κρύφτηκε στο μετρό

11χρονος μάλωσε με τη μαμά του και… κρύφτηκε στο μετρό

Ο 11χρονος Καρίμ Γκράντον εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα μετά από καβγά που είχε με την μητέρα του. Επί πέντε μέρες μπαινόβγαινε στο μετρό της Νέας Υόρκης μέχρι που τον είδε μια γυναίκα και τον αναγνώρισε.

Από τη στιγμή που εξαφανίστηκε το παιδί ξεκίνησε αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό του. Αφίσες στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φωτογραφίες στην τηλεόραση, έκκληση από τη μητέρα του.

Μέχρι που τη Δευτέρα μια γυναίκα τον είδε στο μετρό και τον αναγνώρισε. Πλησίασε έναν αστυνομικό και του είπε πως ένα παιδί που βρισκόταν στην πλατφόρμα, μοιράζει με εκείνο που αναζητούνταν. Ο αστυνομικός τον πλησίασε, τον αναγνώρισε και όλα πήραν το δρόμο τους.

«Ήταν ένας τεράστιος κόσμος», δήλωσε ο Καρίμ σύμφωνα με τους New York Times. «Νόμιζα ότι δεν θα τα κατάφερνα», είπε το 11χρονο αγόρι.

Ο Καρίμ το έσκασε από το σπίτι του την περασμένη Τετάρτη μαζί με ένα φίλο του μετά από ένα έντονο καβγά που είχε με την μητέρα του, Πρέσιους Γκράντον. Στο δρόμο τους προς ένα τοπικό εμπορικό κέντρο, ο Καρίμ χωρίστηκε άθελά του με το φίλο του και χάθηκε στο μετρό.

«Ήθελα να χοροπηδήσω από τη χαρά μου λες και είχα κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια, μόλις έμαθα ότι ο γιος μου ήταν καλά», δήλωσε η μητέρα του 11χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πιτσιρίκος “εισβολέας” που ξετρέλανε τον Νεϊμάρ (VIDEO)

Μαγική στιγμή! Νεογέννητο δε θέλει να αφήσει τη μαμά του, λεπτά μετά τη γέννα (VIDEO)

Στο νοσοκομείο παιδί 22 μηνών απ’τα χημικά στο Παναθηναϊκός – Εργοτέλης

Παιδί θαύμα – Δείτε τον νεότερο skateboarder του κόσμου!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε