Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

16χρονη θύμα απαγωγής σώθηκε χάρη σε χειρονομία από το Tik Tok

ΗΠΑ

Μια έφηβη κοπέλα 16 ετών που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της βρέθηκε χάρη στη βοήθεια του Tik Tok. Συγκεκριμένα, η κοπέλα μόλις 16 ετών, που είχε απαχθεί από το σπίτι της, χρησιμοποίησε μια χειρονομία που έμαθε στο Tik Tok για να καλέσει σε βοήθεια.

Η 16χρονη είχε εξαφανιστεί από το Άσβιλ και οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της την περασμένη Τρίτη. Δύο μέρες αργότερα ένας οδηγός μηχανής στο Κεντάκι, βλέποντας τη χειρονομία, ενημέρωσε την αστυνομία ότι ένα νεαρό κορίτσι βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο οδηγός της μηχανής, που ακολουθούσε το προπορευόμενο όχημα, είδε μια κοπέλα να του κάνει συνεχώς την ίδια χειρονομία. Ο ίδιος αναγνώρισε ότι αυτό σημαίνει «χρειάζομαι βοήθεια – ενδοοικογενειακή βία» και κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η έφηβη είχε μάθει τη συγκεκριμένη χειρονομία στο TikTok. Ο οδηγός της μηχανής ακολούθησε το όχημα δίνοντας πληροφορίες στην αστυνομία, η οποία στη συνέχεια το ακινητοποίησε και έσωσε το κορίτσι.

Ο ύποπτος είχε απαγάγει το κορίτσι από τη Βόρεια Καρολίνα και το μετέφερε στο Οχάιο, που είχε συγγενείς. Ωστόσο, όταν αυτοί διαπίστωσαν ότι είναι ανήλικη, τους έδιωξαν. Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα την ίδια ημέρα για αρπαγή ανηλίκου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις