Κόσμος

18χρονος νεκρός από κορονοϊό στην Βρετανία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας 18χρονος είναι το νεαρότερο θύμα του κορονοϊού στην Βρετανία που μετράει 281 νεκρούς και 5.683 κρούσματα.

Ο 18χρονος από το Κόβεντρι είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και πέθανε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης.

Την Κυριακή καταγράφηκαν 665 νέα κρούσματα με τον Μπόρις Τζόνσον να απειλεί να κλείσει τα πάρκα αν ο κόσμος δεν συμμορφωθεί και δεν κρατήσει τις αποστάσεις.

Έδωσε μάλιστα προθεσμία 24 ωρών στους πολίτες της χώρας του αλλιώς είπε ότι θα εφαρμόσει μέτρα α λα Ιταλία.

Είπε μάλιστα ότι η χώρα του είναι δυο ή τρεις εβδομάδες πίσω από την Ιταλία με τους χιλιάδες νεκρούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το χακαρισμένο κινητό που καίει τον Τζάρεντ Κούσνερ: Αποκάλυψε μυστικές συμφωνίες και εμβάσματα 700 εκατ. δολαρίων
Από την παρακολούθηση του γαμπρού του Τραμπ προέκυψαν στοιχεία για τραπεζικούς λογαριασμούς και μεταφορές μεγάλων χρηματικών ποσών, με διασυνδέσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ
Ο Τζάρεντ Κούσνερ
WSJ: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ να άρει τους περιορισμούς στη χρήση του Starlink
Δύο ανώνυμες πηγές ανέφεραν ότι συζήτησαν την απόφαση για τον περιορισμό του Starlink «λίγο αφότου» η αλλαγή δημοσιοποιήθηκε, ενώ ο Μασκ φέρεται να είχε μιλήσει με τον Τραμπ πριν επιβάλει το «όριο ταχύτητας»
Τραμπ και Μασκ