Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

250.000 μηχανόβιοι γκαζώνουν αψηφώντας τον κορονοϊό (pic, video)

250.000 μηχανόβιοι γκαζώνουν αψηφώντας τον κορονοϊό (pic, video)
YouTube

Τι κι αν η χώρα τους μετράει εκατομμύρια κρούσματα, χιλιάδες λάτρεις των δύο τροχών, συγκεντρώνονται, γι’ άλλη μία χρονιά στην Νότια Ντακότα των ΗΠΑ, παρά την πανδημία του Covid – 19.

Τα πέντε εκατομμύρια επιβεβαιωμένα περιστατικά κορονοϊού στην αμερικανική επικράτεια δεν… τρόμαξαν τα πλήθη των μηχανόβιων, που συρρέουν στην Νότια Ντακότα για να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη ετήσια συνάθροιση μοτοσικλετιστών στον κόσμο.

Η χρήση της μάσκας ήταν σπάνια μεταξύ των αναβατών δύο τροχών, που κατέκλυσαν τους δρόμους της μικρής πόλης Στέρτζις, με πληθυσμό 6.000 κατοίκων, η οποία βρίσκεται στους λόφους της Νότιας Ντακότα.

Έως τις 16 Αυγούστου, περίπου 250.000 οδηγοί μηχανών, από κάθε γωνιά της χώρας, αναμένονται εκεί για την 80η επέτειο της ετήσιας μάζωξης.

Μπλουζάκια με συνθήματα όπως “Επέζησα του κορονοϊού” ή “Θεός, όπλα και Τραμπ”, αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα από τους συμμετέχοντες.

“Ανυπομονούμε να δούμε τους επισκέπτες μας να ανακαλύπτουν όλα όσα η πολιτεία μας μπορεί να τους προσφέρει”, είπε η Ρεπουμπλικανή κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα, Κρίστι Νόεμ, πιστή στον πρόεδρο Τραμπ, στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Η συγκεκριμένη πολιτεία είναι μία από τις λίγες που δεν κάλεσε ποτέ τους πολίτες της να μπουν σε καραντίνα ή να φοράνε μάσκα.

Παρόλα αυτά, έχει καταγράψει σχετικά μικρό αριθμό κρουσμάτων του θανατηφόρου Covid – 19.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις