Site icon NewsIT

250.000 μηχανόβιοι γκαζώνουν αψηφώντας τον κορονοϊό (pic, video)

10.08.2020 | 00:46
250.000 μηχανόβιοι γκαζώνουν αψηφώντας τον κορονοϊό (pic, video)

Τι κι αν η χώρα τους μετράει εκατομμύρια κρούσματα, χιλιάδες λάτρεις των δύο τροχών, συγκεντρώνονται, γι’ άλλη μία χρονιά στην Νότια Ντακότα των ΗΠΑ, παρά την πανδημία του Covid – 19.

Τα πέντε εκατομμύρια επιβεβαιωμένα περιστατικά κορονοϊού στην αμερικανική επικράτεια δεν… τρόμαξαν τα πλήθη των μηχανόβιων, που συρρέουν στην Νότια Ντακότα για να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη ετήσια συνάθροιση μοτοσικλετιστών στον κόσμο.

Η χρήση της μάσκας ήταν σπάνια μεταξύ των αναβατών δύο τροχών, που κατέκλυσαν τους δρόμους της μικρής πόλης Στέρτζις, με πληθυσμό 6.000 κατοίκων, η οποία βρίσκεται στους λόφους της Νότιας Ντακότα.

Thousands Attend South Dakota Biker Rally With No Mask Mandate | MSNBC

Έως τις 16 Αυγούστου, περίπου 250.000 οδηγοί μηχανών, από κάθε γωνιά της χώρας, αναμένονται εκεί για την 80η επέτειο της ετήσιας μάζωξης.

Μπλουζάκια με συνθήματα όπως “Επέζησα του κορονοϊού” ή “Θεός, όπλα και Τραμπ”, αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα από τους συμμετέχοντες.

“Ανυπομονούμε να δούμε τους επισκέπτες μας να ανακαλύπτουν όλα όσα η πολιτεία μας μπορεί να τους προσφέρει”, είπε η Ρεπουμπλικανή κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα, Κρίστι Νόεμ, πιστή στον πρόεδρο Τραμπ, στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Η συγκεκριμένη πολιτεία είναι μία από τις λίγες που δεν κάλεσε ποτέ τους πολίτες της να μπουν σε καραντίνα ή να φοράνε μάσκα.

Παρόλα αυτά, έχει καταγράψει σχετικά μικρό αριθμό κρουσμάτων του θανατηφόρου Covid – 19.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version