Κόσμος

250.000 μηχανόβιοι γκαζώνουν αψηφώντας τον κορονοϊό (pic, video)

Τι κι αν η χώρα τους μετράει εκατομμύρια κρούσματα, χιλιάδες λάτρεις των δύο τροχών, συγκεντρώνονται, γι’ άλλη μία χρονιά στην Νότια Ντακότα των ΗΠΑ, παρά την πανδημία του Covid – 19.

Τα πέντε εκατομμύρια επιβεβαιωμένα περιστατικά κορονοϊού στην αμερικανική επικράτεια δεν… τρόμαξαν τα πλήθη των μηχανόβιων, που συρρέουν στην Νότια Ντακότα για να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη ετήσια συνάθροιση μοτοσικλετιστών στον κόσμο.

Η χρήση της μάσκας ήταν σπάνια μεταξύ των αναβατών δύο τροχών, που κατέκλυσαν τους δρόμους της μικρής πόλης Στέρτζις, με πληθυσμό 6.000 κατοίκων, η οποία βρίσκεται στους λόφους της Νότιας Ντακότα.

Έως τις 16 Αυγούστου, περίπου 250.000 οδηγοί μηχανών, από κάθε γωνιά της χώρας, αναμένονται εκεί για την 80η επέτειο της ετήσιας μάζωξης.

Μπλουζάκια με συνθήματα όπως “Επέζησα του κορονοϊού” ή “Θεός, όπλα και Τραμπ”, αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα από τους συμμετέχοντες.

“Ανυπομονούμε να δούμε τους επισκέπτες μας να ανακαλύπτουν όλα όσα η πολιτεία μας μπορεί να τους προσφέρει”, είπε η Ρεπουμπλικανή κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα, Κρίστι Νόεμ, πιστή στον πρόεδρο Τραμπ, στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Η συγκεκριμένη πολιτεία είναι μία από τις λίγες που δεν κάλεσε ποτέ τους πολίτες της να μπουν σε καραντίνα ή να φοράνε μάσκα.

Παρόλα αυτά, έχει καταγράψει σχετικά μικρό αριθμό κρουσμάτων του θανατηφόρου Covid – 19.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς συμφώνησε να απελευθερωθούν 10 Ισραηλινοί όμηροι – «Δύσκολες οι συζητήσεις για εκεχειρία λόγω αδιαλλαξίας»
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας «δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για την προώθηση συμφωνίας» με στόχο την απελευθέρωση των ομήρων
Διαδηλωτές κρατούν φωτοβολίδα καπνού, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για την άμεση απελευθέρωση όλων των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
Ο γιος του Χάφταρ επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Βεγγάζης – Μια κίνηση με νόημα μετά τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία
Μετέφερε το μήνυμα ότι όσα έγιναν χθες δεν στρέφονται κατά της Ελλάδας - Ο Αλ Σαντίκ Χάφταρ αποτελεί στενό πολιτικό σύμβουλο του πατέρα του
Ο Χαλίφα Χάφταρ 3