Κόσμος

26χρονη Ιταλίδα επέλεξε την Αθήνα για εγχείρηση ζωής

Εικοσιεξάχρονη Ιταλίδα αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία κατά του καρκίνου σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, αναφέρουν σημερινά εκτενή δημοσιεύματα του ιατλικού Τύπου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ η νεαρή Ιταλίδα ονομάζεται ‘Αντζελα Μπιάνκο και πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου ενώ είναι έγκυος. Οι «παραδοσιακές μέθοδοι» χημειοθεραπείας, στις οποίες ιταλοί γιατροί της πρότειναν να υποβληθεί, θα την ανάγκαζαν πιθανότατα, να αποβάλει.

Η ίδια, όμως, δεν το δέχθηκε και επέμεινε ότι ήθελε να προσπαθήσει να θεραπευθεί, χωρίς να της στερηθεί η δυνατότητα να γίνει μητέρα.Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα», το ειδικό μηχάνημα που επιτρέπει να πλήττονται μόνον τα καρκινικά κύτταρα, χωρίς να μην καταστρέφονται τα υγιή, ονομάζεται Cybernife.

Στην νότιο Ιταλία, νοσοκομείο του Μπάρι έχει αποκτήσει το συγκεκριμένο μηχάνημα από το 2011, αλλά δεν έχουν ακόμη δοθεί όλες οι αναγκαίες άδειες για να μπορέσει να τεθεί σε λειτουργία. Η ‘Αντζελα, παρά την δύσκολη κατάσταση της υγείας της, αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα, για να υποβληθεί στην θεραπεία επί πληρωμή, σε ιδιωτική κλινική .

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν το όνομα του ελληνικού ιδιωτικού θεραπευτηρίου στο οποίο εισήχθη. Προσθέτουν μόνον ότι η πρώτη αυτή θεραπεία ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ότι η ‘Ανζτελα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Κάτω Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο καρκίνος “χτύπησε” και τους Fleetwood Mac

Γιώργος Αυτιάς: Η εξομολόγηση για τη μάχη του με τον καρκίνο

Όταν ο καρκίνος σημαδεύει την ψυχή!

Συμβουλές ομορφιάς και διατροφής για καρκινοπαθείς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «βλέπει» συμφωνία με το Ιράν το Σαββατοκύριακο – «Συμβαίνουν πολλά καλά και αυτό περιλαμβάνει και τον Λίβανο»
Στις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες μετά το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε εκ νέου την αισιοδοξία του για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με το Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ
Η 34χρονη Έιμι Έσκριτζ είναι η 11η στη λίστα με τους νεκρούς επιστήμονες στις ΗΠΑ - Αυτοπυροβολισμός η αιτία θανάτου της
Τουλάχιστον 10 επιστήμονες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, με πρόσβαση σε ευαίσθητα προγράμματα πυρηνικής και διαστημικής τεχνολογίας, έχουν πεθάνει ή αγνοούνται υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες από το 2023
Η 11η επιστήμονας
IDF: Το Ιράν είναι εντελώς αποδυναμωμένο – Νεκροί 1700 «τρομοκράτες» της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
«Το Ιράν προσέρχεται στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις με τους Αμερικανούς πολύ αδύναμο και με μία πολύ αδύναμη οικονομία, είναι απλώς γυμνοί», δήλωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού (IDF)
Ισραηλινό F-16