Κόσμος

37χρονο εικονολήπτη σκότωσαν οι τζιχαντιστές

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δημοσίως έναν Ιρακινό εικονολήπτη, τον αδελφό του και άλλους 2 πολίτες σε ένα χωριό βόρεια της Βαγδάτης, ανέφερε ένα μέλος της οικογένειάς του θύματος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι τζιχαντιστές σκότωσαν τον Ράαντ αλ Αζάουι, έναν εικονολήπτη 37 ετών που εργαζόταν για το ιρακινό τηλεοπτικό δίκτυο Sama Salaheddine και άλλους 3 ανθρώπους στη Σάμρα, ανατολικά της πόλης του Τικρίτ.

«Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε εκείνον, τον αδελφό του και άλλους 2 ανθρώπους δημοσίως» είπε ένα μέλος της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με την οργάνωση Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα αυτός ο εικονολήπτης, πατέρας 3 παιδιών, είχε απαχθεί από το Ισλαμικό Κράτος την 7η Σεπτεμβρίου».
«Είχαν πάει σπίτι τους και τον είχαν πάρει μαζί με τον αδελφό του» σύμφωνα με το συγγενή του.

«Δεν έκανε τίποτα κακό, το μοναδικό του έγκλημα ήταν ότι ήταν εικονολήπτης, εξασκούσε μόνο το επάγγελμά του»

«Πρέπει να υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο χωρίο που τον κατηγόρησαν ότι εργαζόταν για την κυβέρνηση και τον κατέδωσαν στους τζιχαντιστές» πρόσθεσε ο ίδιος.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Marfin: Η ανάλυση παλιών βίντεο και φωτογραφιών με AI και το μυστικό email έλυσαν τον γρίφο μετά από 16 χρόνια
Η έρευνα βασίστηκε στη σύγκριση μορφολογικών χαρακτηριστικών, όπως ο σωματότυπος, το ύψος, ο ρουχισμός, τα σακίδια, η στάση και ο τρόπος βάδισης, καθώς και σε μαρτυρίες και στοιχεία από άλλες δικογραφίες
Η μεταφορά των συλληφθέντων στα δικαστήρια 33
Φρίκη στην Γαλλία: 53χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και διαμέλισε το άψυχο σώμα της – Καταδικάστηκε σε 27 χρόνια κάθειρξη
Ο άνδρας άφησε άψυχο σώμα της στον καναπέ και την επόμενη ημέρα, την τεμάχισε με τροχό και διασκόρπισε τα λείψανα, μέσα σε πλαστικές σακούλες στο πάρκο
Γαλλική αστυνομία