Κόσμος

40 νεκροί δεκάδες τραυματίες από βόμβα σε στρατόπεδο της Λιβύης

Τουλάχιστον 140 θύματα υπάρχουν στο στρατόπεδο εκπαίδευσης της Λιβυκής αστυνομίας στην πόλη Zliten στα ανατολικά της Τρίπολης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βομβιστής καμικάζι οδήγησε ένα φορτηγό γεμάτο εκρηκτικά εναντίον του στρατοπέδου και όπως όλα δείχνουν κατάφερε να περάσει την πύλη.
Από την έκρηξη υπάρχουν τουλάχιστον 40 νεκροί ενώ άλλες πληροφορίες μιλούν για ακόμη 100 θύματα. Από το τμήμα επειγόντων περιστατικών του τοπικού νοσοκομείου έχει αναφερθεί ότι έχουν μεταφερθεί εκεί τουλάχιστον 50 άτομα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κραυγή δημοσιογράφου στη Γάζα που είδε την οικογένειά του να πεθαίνει μπροστά του - «Ο κόσμος μάς αντιμετωπίζει με αδιαφορία»
Ο Al-Dahdouh έχασε τη σύζυγό του, τα τρία του παιδιά και το εγγόνι του σε αεροπορικές επιδρομές - Καταγγέλει γενοκτονία και ασκεί κριτική στην κάλυψη των διεθνών ΜΜΕ για τον πόλεμο στη Γάζα
Ο δημοσιογράφος Wael Al-Dahdouh