Κόσμος

50 χρόνια “Morrison Hotel”: Οι θρυλικοί Doors γίνονται κόμικ (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι θρυλικοί The Doors έχουν πιστούς οπαδούς όσα χρόνια κι αν περάσουν. Τώρα, γίνονται κόμικ, προς τιμήν των 50 χρόνων του άλμπουμ του 1970 “Morrison Hotel”.

Έφηβη, η Leah Moore ήταν μαγεμένη από την αύρα των Doors και το μυστήριο που τους περιέβαλε. Εν έτει 2020 ετοιμάζει σε κόμικ την ιστορία της μπάντας προς τιμήν των 50 χρόνων του άλμπουμ του 1970 “Morrison Hotel” (το κόμικ θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου από τον εκδοτικό οίκο Z2 Comics).

Αφηγείται στο περιοδικό Rolling Stone το ταξίδι που έκανε η τάξη της στο Παρίσι το 1992 και το ότι έπεισε τους καθηγητές φυσικής να τους πάνε στο Περ Λασέζ να επισκεφθούν τον τάφο του Τζιμ Μόρισον.

https://youtu.be/SroQ7h-wry4

“Έβρεχε καταρρακτωδώς, είχαν ανοίξει οι ουρανοί, κι εκεί ήμασταν εμείς, μια όχι πολλά υποσχόμενη παρέα από 13χρονα 14χρονα σπασικλάκια με αδιάβροχα, αλλά το να είσαι εκεί στον τάφο του ήταν μνημειώδες, αληθινά επικό. Όλα αυτά τα λουλούδια, και τα μπαστουνάκια θυμιάματος, και τα γκράφιτι”.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Σι ρώτησε τον Τραμπ αν οι ΗΠΑ θα επέμβουν σε επίθεση της Κίνας στην Ταϊβάν κι αυτός απάντησε «δε σου λέω»
«Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι ένας πόλεμος που βρίσκεται 9.500 μίλια μακριά» πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 27 λεπτά
Ανάλυση Axios: Δυο εθνικιστές ηγέτες «πούλησαν» φιλία την ώρα που οι κυβερνήσεις τους ετοιμάζονται για «πόλεμο»
Στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης με σκληρή στάση απέναντι στην Κίνα εργάστηκαν το προηγούμενο διάστημα για να υπονομεύσουν κάθε προσπάθεια προσέγγισης
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Σι Τζινπίνγκ