Κόσμος

AC/DC: Κατακόκκινο το βιντεοκλίπ του πρώτου τους single από το 2014 (video)

Οι AC/DC είναι πάλι εδώ και σε μια γιγαντιαία σκηνή με κόκκινο φως, ερμηνεύουν το «Shot in the Dark» στο βιντεοκλίπ του πρώτου τους σιγκλ από το 2014.

Οι AC/DC παρουσίασαν νωρίτερα μέσα στον μήνα, ανακοινώνοντας ότι θα περιληφθεί στο «Power Up», το 17ο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου. Για το άλμπουμ, η μπάντα συνεργάστηκε και πάλι με τον παραγωγό Brendan O’Brien, ο οποίος ήταν στο τιμόνι και των δύο προηγούμενων εγχειρημάτων των AC/DC (το «Black Ice» του 2008 και το «Rock or Bust» του 2014).

Το «Power Up» καταφθάνει μετά από μία θυελλώδη περίοδο για το συγκρότημα: γύρω στο 2015, ο ντράμερ Phil Rudd καταδικάστηκε σε οκτάμηνο κατ’ οίκον περιορισμό (διάφορες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων κατοχή ναρκωτικών).

Έναν χρόνο μετά, ο τραγουδιστής Brian Johnson υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει λόγω ενδεχομένου να απωλέσει μόνιμα την ακοή του (τον αντικατέστησε, για το υπόλοιπο της τουρνέ ο Axl Rose). Την ίδια χρονιά, ο μπασίστας Cliff Williams ανακοίνωσε ότι αποσύρεται.

Και το 2017, ο Malcolm Young, που έπαιζε rhythm guitar, πέθανε, αφότου άνοια και ασθένεια τον είχαν αναγκάσει να αφήσει την μπάντα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Γάζα: Οι IDF δημοσίευσαν σοκαριστικά βίντεο με μέλη της «Μονάδας Βέλος» να βασανίζουν Παλαιστίνιους – Σκληρές εικόνες
Ένα από τα βίντεο δείχνει τον βάναυσο ξυλοδαρμό δύο αντρών, τους οποίους σέρνουν στο έδαφος σφαδάζοντας με τους IDF να δηλώνουν ότι πρόκειται για τη «Μονάδα Βέλος, τους εκτελεστές της Χαμάς»
Μονάδα Βέλος
Ο δύσκολος δρόμος προς την συμφωνία για την Γάζα: Το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, τα σχέδια του Ερντογάν και ο τελευταίος λόγος στον Τραμπ
Για την συμμετοχή της Τουρκίας στις συνομιλίες είχε αρχικά ασκηθεί βέτο από το Ισραήλ, αλλά ο Τραμπ πίεσε το Ισραήλ να επιτρέψει τη συμμετοχή της Άγκυρας
Ο Τραμπ και ο Ερντογάν
Βίρτζίνια Τζιούφρε: «Τα ιδιωτικά τζετ του Έπσταϊν ήταν ιπτάμενα μέσα trafficking», «ήθελε να λογοδοτήσουν όλοι οι άνδρες» λέει η συγγραφέας του βιβλίου της
Η δημοσιογράφος που βοήθησε την Τζιουφρέ για τη συγγραφή του βιβλίου «Nobody's Girl» ζητά από τον πρίγκιπα Άντριου να μοιραστεί όλα όσα γνωρίζει για τον παιδεραστή
Το βιβλίο της Βιρτζίνια Τζουφρέ