Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανατρεπτικό! Η Eva Longoria.. ομοφυλόφιλη – Ζευγάρι με τη Lara Fabian

Ανατρεπτικό! Η Eva Longoria.. ομοφυλόφιλη – Ζευγάρι με τη Lara Fabian

Η αγάπη είναι αγάπη. Αυτό θέλει να αποδείξει με την τελευταία του τολμηρή και δυνατή φωτογράφηση ο Olivier Ciappa και επιστρατεύει διάσημους καλλιτέχνες.

Στο πρότζεκτ του βάζει στρέιτ διασήμους να ποζάρουν σαν να πρόκειται για ζευγάρια του ίδιου φύλου, θέλοντας να καταπολεμήσει την ομοφοβία μέσα από φωτογραφίες ευρέως αναγνωρίσιμων ανθρώπων. Η σειρά, που ονομάζεται “φανταστικά ζευγάρια”, έχει παρουσιαστεί σε γκαλερί και πόλεις σε όλο τον κόσμο από το Παρίσι μέχρι τη Λίμα.

Μεταξύ άλλων, η Eva Longoria ποζάρει με την τραγουδίστρια Lara Fabian και ο σκηνοθέτης του “Sicario” Denis Villenuev με τον σκηνοθέτη του “Dallas Buyers Club” Jean-Marc Vallee. Αυτό που ώθησε τον Olivier Ciappa να εμπνευστεί το συγκεκριμένο πρότζεκτ ήταν οι ομοφοβικές συμπεριφορές που συνάντησε σε παγκόσμιο επίπεδο, ιδίως μετά τη νομιμοποίηση του γάμου ανθρώπων του ίδιου φύλου στη Γαλλία.

“Οι διασημότητες που απαθανάτισα με τον φωτογραφικό μου φακό είναι ετεροφυλόφιλοι, αλλά για εμένα ήταν σημαντικό να πιστέψεις ότι αυτά τα φανταστικά ζευγάρια και οικογένειες που απεικονίζουν είναι αληθινά. Για να δείξει ότι η αγάπη είναι αγάπη, στην έκθεση παρουσιάζονται επίσης πραγματικές γκέι οικογένειες, στρέιτ οικογένειες, μονογονεϊκές οικογένειες, άνθρωποι με αναπηρία, άνθρωποι με διαφορετικό χρώμα δέρματος και προέλευσης, διαφορετικών θρησκειών, ζευγάρια νέων και μεγαλύτερων ανθρώπων.. Όλες αυτές οι φωτογραφίες, φανταστικές ή πραγματικές, έχουν το ίδιο λαμπερό και ζεστό στυλ που τις κάνει όχι μόνο ελκυστικές αλλά και διαχρονικές”, δήλωσε στη Huffington Post.

Πηγή: Huffington Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε