Κόσμος

Άοπλες νοικοκυρές τα βάζουν με φιλορώσους αντάρτες! “Φύγετε! Στο δι@ολο!” (VIDEO)

“Φύγετε από εδώ! Στο δι@ολο!”, φωνάζουν οι γυναίκες στο Κράματορσκ του Ντονέτσκ στους φιλορώσους αντάρτες ζητώντας τους να εγκαταλείψουν την ανατολική επαρχία της Ουκρανίας.

Δυστυχώς, το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δεν το είδαν μόνο όσοι αποθέωσαν αυτές τις γυναίκες για το κουράγιο τους, αλλά και φιλορώσοι, οι οποίοι τις απειλούν ότι θα τις σκοτώσουν.

Σύμφωνα με το TSN, η οικογένεια της Sofia Uspishna και η κόρη της, που φαίνονται στο βίντεο, αναγκάστηκαν να κρυφτούν σε καταφύγιο, ύστερα από απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκαν.

Όπως ανέφερε, ήταν τυχερή γιατί βρήκε ανθρώπους που προσφέρθηκαν να της δώσουν καταφύγιο, ενώ επικοινώνησαν μαζί της Ουκρανοί στρατιώτες για να τη βοηθήσουν.

Η Sofia Uspishna ακούγεται στο βίντεο να καλεί την αστυνομία, δίνοντας τον αριθμό πινακίδας του μίνι βαν που ανήκει τους αντάρτες.

Στο χωριό Σεμγιονόφκα της Σλοβιάνσκ, τραγική φιγούρα είναι η 80χρονη Zinaida Patskan, της οποία το σπίτι είναι ανάμεσα σε αυτά που κατέστρεψαν οι φιλορώσοι αντάρτες σε επιθέσεις τους.

Κάτοικοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ενώ η ίδια κοιτάζει τα συντρίμμια, αδυνατώντας να πιστέψει αυτό που της συνέβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο “κόκκινο” η Ουκρανία! Στρατιωτικός νόμος στη Λουχάνκσκ – 8 νεκροί στο Ντονέτσκ

Αίμα στην ανατολική Ουκρανία, εννέα στρατιώτες νεκροί

Αρνείται να προπληρώσει ρωσικό φυσικό αέριο η Ουκρανία

Ουκρανία: Τον “βασιλιά της σοκολάτας” Ποροσένκο, “δείχνουν” τα γκάλοπ για τις εκλογές

Ουκρανία: Δεν επιβεβαιώνεται η αποχώρηση Ρώσων στρατιωτών από τα σύνορα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν - «Σκοτώσαμε τον διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης που χρηματοδότησε τη Χαμάς»
Ο Σαΐντ Ιζάντι, επικεφαλής της Παλαιστινιακής Διεύθυνσης της Δύναμης Κουντς του Σώματος των Φρουρών «χρηματοδότησε και εξόπλισε τη Χαμάς πριν από τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου» υποστηρίζει το Ισραήλ
Μια δορυφορική εικόνα δείχνει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν
16
Ο Τραμπ «αδειάζει» την Γκάμπαρντ: «Κάνεις λάθος πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικό όπλο»
Ο Τραμπ αμφισβητεί τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τη διευθύντριά τους, ενώ η Γκάμπαρντ αναδίπλωσε με νέα δήλωση για τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
7