Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

Άοπλες νοικοκυρές τα βάζουν με φιλορώσους αντάρτες! “Φύγετε! Στο δι@ολο!” (VIDEO)

“Φύγετε από εδώ! Στο δι@ολο!”, φωνάζουν οι γυναίκες στο Κράματορσκ του Ντονέτσκ στους φιλορώσους αντάρτες ζητώντας τους να εγκαταλείψουν την ανατολική επαρχία της Ουκρανίας.

Δυστυχώς, το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δεν το είδαν μόνο όσοι αποθέωσαν αυτές τις γυναίκες για το κουράγιο τους, αλλά και φιλορώσοι, οι οποίοι τις απειλούν ότι θα τις σκοτώσουν.

Σύμφωνα με το TSN, η οικογένεια της Sofia Uspishna και η κόρη της, που φαίνονται στο βίντεο, αναγκάστηκαν να κρυφτούν σε καταφύγιο, ύστερα από απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκαν.

Όπως ανέφερε, ήταν τυχερή γιατί βρήκε ανθρώπους που προσφέρθηκαν να της δώσουν καταφύγιο, ενώ επικοινώνησαν μαζί της Ουκρανοί στρατιώτες για να τη βοηθήσουν.

Η Sofia Uspishna ακούγεται στο βίντεο να καλεί την αστυνομία, δίνοντας τον αριθμό πινακίδας του μίνι βαν που ανήκει τους αντάρτες.

Στο χωριό Σεμγιονόφκα της Σλοβιάνσκ, τραγική φιγούρα είναι η 80χρονη Zinaida Patskan, της οποία το σπίτι είναι ανάμεσα σε αυτά που κατέστρεψαν οι φιλορώσοι αντάρτες σε επιθέσεις τους.

Κάτοικοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ενώ η ίδια κοιτάζει τα συντρίμμια, αδυνατώντας να πιστέψει αυτό που της συνέβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο “κόκκινο” η Ουκρανία! Στρατιωτικός νόμος στη Λουχάνκσκ – 8 νεκροί στο Ντονέτσκ

Αίμα στην ανατολική Ουκρανία, εννέα στρατιώτες νεκροί

Αρνείται να προπληρώσει ρωσικό φυσικό αέριο η Ουκρανία

Ουκρανία: Τον “βασιλιά της σοκολάτας” Ποροσένκο, “δείχνουν” τα γκάλοπ για τις εκλογές

Ουκρανία: Δεν επιβεβαιώνεται η αποχώρηση Ρώσων στρατιωτών από τα σύνορα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε