Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Coachella και Stagecoach: Θα επιτρέπεται η είσοδος και σε μη εμβολιασμένους

Coachella και Stagecoach: Θα επιτρέπεται η είσοδος και σε μη εμβολιασμένους

Τα Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella και Stagecoach ανακοίνωσαν ότι δεν θα απαιτούν πλέον πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού για το 2022.

Τα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν από τη διοργανώτρια εταιρεία στους λογαριασμούς στο Instagram των δύο Φεστιβάλ στις ΗΠΑ αναφέρουν: «Αφού είδαμε από πρώτο χέρι τα δεδομένα χαμηλής μετάδοσης και την επιτυχή εφαρμογή των πρωτοκόλλων ασφαλείας στα άλλα μας Φεστιβάλ τον περασμένο μήνα, αισθανόμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να επικαιροποιήσουμε την πολιτική υγείας που επιτρέπει: Αρνητικό τεστ COVID-19 που γίνεται εντός 72 ωρών ή πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού».

Στις 12 Αυγούστου, η εταιρεία Coachella AEG Presents ανακοίνωσε ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού σε όλες τις εκδηλώσεις και τις εγκαταστάσεις της, από την 1η Οκτωβρίου.

Το Φεστιβάλ Coachella έχει προγραμματιστεί για τα Σαββατοκύριακα 15-17 και 22-24 Απριλίου 2022. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σχεδόν αμέσως όταν άρχισε η πώλησή τους τον Ιούνιο. Το 2020 και το 2021 το Φεστιβάλ ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας της COVID-19. Τον Ιούλιο του 2020, η AEG Presents απέλυσε το 15% του εργατικού δυναμικού της, έθεσε σε άδεια άνευ αποδοχών περισσότερους από 100 εργαζόμενους και προχώρησε σε περικοπές μισθών κατά 20-50%.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις